سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

تلاش پامپئو برای تحریک نخست‌وزیر لبنان علیه ایران

منابع مطلع می‌گویند وزیر خارجه آمریکا در سفر به بیروت تلاش کرده با طرح ادعاهایی علیه حزب‌اللّه، مقام‌های لبنانی را علیه جمهوری اسلامی ایران تحریک کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۸ - ۱۳ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 02
کد خبر: ۷۶۹۶
به گزارش  راهبرد معاصر ، «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا در سفر اخیر خود به بیروت به تکرار ادعاهایی در مورد حزب‌اللّه لبنان پرداخته و تلاش کرده مقام‌های لبنانی را علیه ایران تحریک کند.

پایگاه خبری «آکسیوس» به نقل از مقام‌های مطلع آمریکایی نوشته است که پامپئو در دیدار با مقام‌های دولت لبنان مدعی شده است که حزب‌اللّه و ایران کارخانه‌هایی را برای ساخت موشک در لبنان احداث کرده‌اند.

بنا بر این گزارش، اظهارات پامپئو بر داده‌هایی مبتنی است که رژیم صهیونیستی در اختیار او قرار داده است. پامپئو دو هفته پیش پس از سفر به قدس اشغالی و دیدار با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، به بیروت رفت و با «سعد الحریری» نخست‌وزیر لبنان دیدار کرد. به نوشته آکسیوس، پامپئو در این دیدار گفته وجود چنین کارخانه‌هایی، می‌تواند برای «امنیت لبنان، تبعات داشته باشد.»

یک سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به سوال آکسیوس در مورد محتوای گفت‌وگوی پامپئو و حریری گفته است: «ما محتوای گفت‌وگوهای خصوصی دیپلماتیک را افشا نمی‌کنیم.»

ادعای وجود کارخانه‌های موشک‌سازی در لبنان در حالی مطرح می‌شود که چندی قبل دولت لبنان در واکنش به این ادعا، گروهی از دیپلمات‌های خارجی را به بازدید از محلی برد که نتانیاهو پیشتر ادعا کرده بود آنجا کارخانه موشک‌سازی وجود دارد. پس از این بازدید، کذب بودن این ادعا مشخص شد، با این حال نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی چند هفته بعد باز هم این ادعا را تکرار کرد و این بار محل تازه‌ای را برای این کارخانه موشک‌سازی ادعایی اعلام کرد.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار