ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

جوزپ بورل:حل بحران یمن در گرو دستیابی به راه حل سیاسی است

جوزپ بورل:حل بحران یمن در گرو دستیابی به راه حل سیاسی است مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد تنها راه برای حل بحران در مسأله یمن، دستیابی به راه حل سیاسی است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۲ - ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 09
کد خبر: ۷۶۹۸۶

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از الجزیره، جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در سخنانی اعلام کرد: تنها راه برای پایان بخشیدن به آتش بس دائمی در یمن، دستیابی به یک راه حل سیاسی است.

بورل در ادامه تأکید کرد: باید به یک آتش بس دائمی در یمن دست یافت و گفتگو‌های سیاسی آغاز شود.

پیشتر دولت منصور هادی اعلام کرد: سازمان ملل و شورای امنیت می‌بایستی مسئولیت‌های خود را در قبال بحران در این کشور بر عهده گیرند.

دولت فراری یمن همچنین مدعی شد: می‌بایستی تنها به فشار برای صلحی که هیچ شروط واقعی ندارد و در حالی که حوثی‌ها جلوی تمامی تلاش‌ها را گرفته اند، اکتفا نکرد.

این در حالی است که محمد عبدالسلام، سخنگوی جنبش انصارالله یمن اعلام کرد مارتین گریفیتس، فرستاده سازمان ملل متحد در امور یمن یک انگلیسی در لباس سازمان ملل است.

بر اساس این گزارش، مارتین گریفیتس، سخنگوی سازمان ملل در حساب توییتری خود این سخنان را در پاسخ به آنچه به ابراز نگرانی گریفیتس، در قبال آنچه به ادعا از سر گیری اقدامات خصمانه در شرق یمن خوانده شده، بیان کرد.

محمد عبدالسلام در پاسخ به این ادعا گفته بود: همچنانکه منطق سفیر انگلیس است، گریفیتس اقدام افرادی را که از ملت شان دفاع می‌کنند را خصمانه خواند؛ مسأله‌ای فرستاده این کشور (انگلیس) را در لباس سازمان ملل قرار داده است.

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار