نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست

طرح پارلمان اروپا برای آتش‌بس در یمن

پس از ادعای آمریکا برای پایان دادن به جنگ یمن، برخی رسانه‌ها گزارش دادند که پارلمان اروپا پیش‌نویس طرحی را برای آتش‌بس در یمن را مورد بحث و بررسی قرار می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۰ - ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 09
کد خبر: ۷۶۹۶۷

به گزارش راهبرد معاصر شبکه «الجزیره»‌،‌ عصر امروز (سه‌شنبه)، از طرح پارلمان اروپا برای برقراری آتش بس در یمن خبر داد.

این شبکه قطری به نقل از خبرنگار خود در این خصوص نوشت: «پارلمان اتحادیه اروپا پیش‌نویس طرحی برای آتش‌بس در یمن و مذاکره به منظور حل و فصل فراگیر [بحران یمن] را مورد بحث و بررسی قرار می‌دهد».

در ادامه این گزارش آمده است: «پیش‌ نویس این طرح پارلمان اروپا، شورای امنیت را به ارجاع [پرونده] اوضاع یمن به دادگاه کیفری بین‌المللی تشویق می‌کند».

این گزارش در حالی منتشر می‌شود که پیش از این، «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا نیز در سخنرانی اخیر خود با انتقاد از اوضاع انسانی یمن ادعا کرد که دولت او تلاش دارد جنگ در این کشور را متوقف کنند و از تیم ویژه خود در غرب آسیا خواسته برای حصول آتش‌بس در یمن اقدام کند.

بایدن گفت: «جنگ علیه یمن باید متوقف شود و ما همه‌ حمایت‌های خود از عملیات‌های تهاجمی در آنجا را متوقف می‌کنیم».

ادعای دولت بایدن مبنی بر تلاش برای توقف جنگ در یمن که تا کمتر از دو ماه دیگر وارد هفتمین سال خود خواهد شد، در حالی است که این جنگ با چراغ سبز دولت باراک اوباما که بایدن  معاون او بوده، آغاز شد.

دولت سابق ‌آمریکا به ریاست دونالد ترامپ در جنگ شش ساله ائتلاف عربستان سودی علیه یمن حمایت نامحدودی از فروش تسلیحات مدرن گرفته تا ارائه کمک‌های مستشاری و اطلاعاتی به این ائتلاف ارائه کرده است که در نتیجه آن، ۱۶۸۰۲ یمنی جان‌باخته‌اند که ۳۷۵۳ نفر آنها کودک هستند.

همچنین میانگین جمعیت زیر خط فقر به ۸۵ درصد رسیده و به دلیل حمله و محاصره ائتلاف، ۲۰ میلیون یمنی از فقدان امنیت غذایی در رنج هستند.

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار