عراقچی: توافق با عمان نزدیک است/ سهم ۱۱ درصدی ایران از خزر صحت دارد؟ ادعا‌های سنتکام: محاصره دریایی ایران را ادامه می‌دهیم حال وخیم جو بایدن از زبان پسرش فرمانده سنتکام وارد اراضی اشغالی شد + جزئیات عمان: مذاکرات درباره ترتیبات دریانوردی در تنگه هرمز در فضای مثبت جریان دارد ادعای ونس درباره مجوز ایران برای عبور حداکثری نفت از تنگه هرمز عضو سازمان بدر: حملات به عربستان از پایگاه‌های اسرائیلی در سوریه انجام شد زمان نهایی خروج نیرو‌های ائتلاف از عراق اعلام شد  اردوغان: توافق‌نامه مکه هیچ کشوری را هدف قرار نمی‌دهد آتلانتیک: تاب‌آوری ایران دولت ترامپ را غافلگیر کرد ترامپ: ما خودمان به موشک‌هایی که اوکراین درخواست کرده است، نیاز داریم افشای برکناری در موساد پس از شکست پروژه علیه ایران دردسر همزمان آمریکا و اوکراین با ته کشیدن موشک های پاتریوت سفیر ایران در ژاپن: همان فاجعه هیروشیما در حال تکرار است حزب‌الله: حاصل مذاکرات دولت با صهیونیست‌ها تنها امتیازدهی‌ بیشتر است انصارالله: عربستان راهی جز پس دادن حقوق یمنی‌ها ندارد

آمریکا: برجام سکویی برای یک توافق گسترده‌تر است

آمریکا: برجام سکویی برای یک توافق گسترده‌تر است سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که هدف نهایی دولت متبوعش در ارتباط با برجام این است که از این توافق به‌عنوان سکویی برای دستیابی به یک توافق گسترده‌تر که برنامه موشکی و فعالیت‌های منطقه‌ای ایران را نیز شامل شود، استفاده کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۷ - ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 09
کد خبر: ۷۶۹۹۰

به گزارش راهبرد معاصر «ند پرایس» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا سه‌شنبه شب به وقت تهران در یک نشست خبری اعلام کرد که هدف آمریکا این است که از برجام سکویی برای دستیابی به توافقی گسترده‌تر به‌منظور مهار برنامه موشکی و فعالیت‌های منطقه‌ای ایران بسازد.

ند پرایس در این خصوص به خبرنگاران گفت: هدف ما تنها این نیست که ایران به تعهدات هسته‌ای خود ذیل برجام بازگردد، بلکه ما می‌خواهیم از برجام به عنوان سکویی برای دستیابی به یک توافق گسترده‌تر که رفتارهای بی‌ثبات‌کننده ایران و برنامه موشکی‌اش را نیز پوشش دهد، استفاده کنیم.

سخنگوی وزیر خارجه آمریکا اضافه کرد: ما از ابزارهای مختلفی برای جلوگیری از پیشرفت برنامه موشکی ایران و توانمندی این کشور در اشاعه فناوری‌ موشکی خود به سایر کشورها استفاده می‌کنیم.

وی در ادامه گفت: این ابزارها شامل همکاری با شرکایمان در زمینه جلوگیری از جابجایی تجهیزات و انتقال فناوری موشکی از ایران، استفاده از توان دیپلماتیک خود برای اطلاع‌رسانی به سایر کشورها در زمینه برنامه موشکی ایران و نیز وضع کردن تحریم‌های منع اشاعه‌ای علیه ایران علیه اشخاص و نهادهایی که از برنامه موشکی ایران حمایت می‌کنند، خواهد بود.

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا همچنین در پاسخ به سؤالی درباره اظهارات اخیر وزیر اطلاعات ایران اعلام کرد:‌ ما از این اظهارات مطلع شده‌ایم. مشخص نیست که محمود علوی داره از طرف کسی صحبت می‌کند یا از طرف خودش. این اظهارات بسیار نگران‌کننده است.

وی افزود: ما اخیراً تأکید کرده‌ایم که ایران تحت معاهده منع اشاعه سلاح‌های هسته‌ای هرگز هرگز هرگز و هرگز اجازه ندارد که به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند. این مسئله در برجام نیز مورد تأکید قرار گرفته است.

تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار