دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

بایدن:تحریم‌ها تا زمانی که ایران به غنی‌سازی ادامه دهد، لغو نمی‌شود

بایدن:تحریم‌ها تا زمانی که ایران به غنی‌سازی ادامه دهد، لغو نمی‌شود رئیس‌جمهور کنونی آمریکا مدعی شد تا زمانی‌که ایران به غنی‌ساز اورانیوم ادامه دهد تحریم‌ها را لغو نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۸ - ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 07
کد خبر: ۷۶۷۳۵

به گزارش راهبرد معاصر «جو بایدن» رئیس‌جمهور کنونی آمریکا، امروز (یک‌شنبه) اعلام کرد تا زمانی‌که ایران به غنی‌سازی اورانیوم ادامه دهد تحریم‌ها را لغو نخواهد کرد.

بایدن در مصاحبه با شبکه سی‌بی‌اس نیوز مدعی شد: «ایران باید پیش از هر اقدامی غنی‌سازی اورانیوم را متوقف کند. در هفته‌های اخیر نقض برجام از سوی ایران تشدید شده و غنی‌سازس اورانیوم را به ۲۰ درصد افزایش داده که بسیار بیشتر از میزان مجاز تحت قرارداد است.»

ماه گذشته آژانس بین المللی انرژی اتمی فرآیند تولید سوخت اورانیوم فلزی از سوی ایران را در بیانیه‌ای تایید کرد: «رافائل گروسی، مدیر کل آژانس انرژی اتمی، به کشور‌های عضو این سازمان درباره تغییرات رخ داده در برنامه هسته‌ای ایران اطلاع رسانی کرد که ایران فرآیند تولید اورانیوم فلزی برای مصرف در راکتور تحقیقاتی تهران را آغاز کرده است.»

همچنین در این بیانیه آمده: «در این روند تهران اورانیوم فلزی با غنای ۲۰ درصد را تولید می‌کند. ایران محدودیت‌های مربوط به تحقیق و توسعه هسته‌ای خود را به طور کامل لغو کرده است و تجهیزات مربوط به این امر را نصب کرده است.»

امروز حضرت آیت الله خامنه ای، فرمانده کل قوا به مناسبت بیعت تاریخی همافران با رهبر کبیر انقلاب، امام خمینی (ره) در ۱۹ بهمن ۱۳۵۷، با جمعی از فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش دیدار و گفتگو کردند.

مقام معظم رهبری در بخشی از بیاناتشان درباره اظهار نظر‌های مقامات اروپایی و آمریکایی درباره برجام و همینطور تحریم‌های آمریکا فرمودند: «اگر می‌خواهند ایران به تعهدات برجامی برگردد، آمریکا باید در عمل تحریم‌ها را کلاً لغو کند و این لغو تحریم‌ها مورد راستی‌آزمایی ایران قرار گیرد. این سیاست قطعی و غیرقابل برگشت جمهوری اسلامی و مورد اتفاق همه مسئولان است و هیچکس از آن عدول نخواهد کرد.»

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار