سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

دستگیری بخشدار مرکزی شیراز

رئیس‌کل دادگستری استان فارس از بازداشت بخشدار مرکزی شیراز در راستای مبارزه با فساد خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۰ - ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 13
کد خبر: ۷۷۴۲۹

به گزارش راهبرد معاصر به‌نقل از روابط‌عمومی دادگستری استان فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی اظهار داشت: پیش از این نیز سه نفر دیگر شامل یک نفر از اعضای شورای بخش مرکزی یک نفر از اعضای شورای یکی از روستاهای اطراف شیراز و یک نفر از کارمندان بخش دولتی دستگیر شدند.

وی با بیان اینکه درباره افراد نامبرده قرار تأمین کیفری مناسب صادر شده است تصریح کرد: این فساد با اِشراف اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) کشف گردید و هم اکنون تحقیقات تکمیلی پرونده زیر نظر بازپرس ویژه در حال انجام است.

این مقام ارشد قضایی استان با تأکید بر اراده راسخ دستگاه قضایی در مبارزه با فساد گفت: دستگاه قضایی در دوران تحول با ورود قاطع به موضوع مبارزه با فساد و توجه ویژه به مفاسد درون و بیرون دستگاه ثابت کرده است با جدیت موضوع مبارزه با فساد را در دستور کار دارد و ما نیز در مجموعه قضایی استان با تبعیت از این سیاست کلان قضایی ازهیچ گونه فساد کوچک و بزرگی اغماض نخواهیم کرد.

موسوی عملکرد آگاهانه ضابطین و همچنین نهادهای نظارتی از جمله اداره کل بازرسی استان را ستود و خاطر نشان کرد: حامیان اصلی مبارزه قاطعانه دستگاه قضایی با فساد مردم هستند و بی‌تردید عملکرد مناسب قضات در این راستا زمینه رضایت عمومی را فراهم ساخت.

تسنیم

ارسال نظر