گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

نتانیاهو نشست کابینه را به دلایل امنیتی ترک کرد

نخست‌وزیر رژیم اشغالگر نشست کابینه صهیونیستی درباره کرونا را به علت یک مسئله امنیتی ترک کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۰ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 14
کد خبر: ۷۷۵۴۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین، رسانه‌های اسرائیلی اعلام کردند بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم اشغالگر صهیونیستی در نشست کابینه اعلام کرد به علت یک مسئله امنیتی مجبور است این نشست را که درباره مسایل مربوط به همه گیری کرونا بود، ترک کند.

اسپوتنیک به نقل از یک روزنامه صهیونیستی گزارش داد که در این جلسه جر و بحث شدیدی بین نتانیاهو و بنی‌گانتز، وزیر جنگ این رژیم در مورد سومین تعطیلی در سرزمین‌های اشغالی به‌دلیل کرونا و تاثیرپذیری اقتصاد رژیم از این تعطیلی در گرفته است که نتانیاهو به شدت عصبانی شده است.

بنی‌گانتز خطاب به نتانیاهو گفته است: من با تو سازش نخواهم کرد. من تمام عمر نظامی ام را صرف خدمت کرده ام تا به سمت وزارت دفاع رسیده ام و همواره مراقب جان مردم بوده ام.

المیادین نیز به نقل از منابع عبری گزارش داد که نتانیاهو به کابینه وزرای خود گفته است: به یک دلیل امنیتی مجبور به ترک جلسه هستم.

برخی منابع خبری نیز اعلام کردند آن‌ها به‌دنبال درز یک مسئله امنیتی جلسه را ترک کردند.

این در حالی است که جروزالم پست در گزارش روز گذشته (شنبه) خود اعلام کرد شهروندان ساکن سرزمین‌های اشغالی که برای اعتراض به فساد «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر صهیونیست‌ها، به خیابان‌ها آمده بودند، با اسلحه تهدید شدند.

هفته گذشته معترضان به فساد نخست‌وزیر رژیم اشغالگر صهیونیستی گفتند روز دوشنبه بیرون از جلسه دادگاه در قدس اشغالی و درحالی که محاکمه نتانیاهو در حال برگزاری است تظاهرات خواهند کرد.

 

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر