مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: در اوج آمادگی دفاعی هستیم / اجازه هیچگونه شرارتی را نخواهیم داد جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد وزیر کشور: افزایش معنادار مشارکت در انتخابات را هدف‌گذاری کرده‌ایم فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: مردم به شایعات جنگ توجه نکنند؛ جای هیچ نگرانی نیست حضور پزشکیان در مراسم ختم خانواده سقاب اصفهانی اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود
فرمانده قرارگاه خاتم الانبیاءخبر داد

حفر کانال انتقال آب گرگانرود توسط قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) گفت: با تلاش قرارگاه خاتم الانبیا سپاه یکی از کانال های انحرافی پیش بینی شده برای کاهش حجم وتخلیه تدریجی سیلاب های انباشته شده در منطقه آق قلا و گمیشان، شب گذشته فعال و از طریق آن هر ثانیه ۱۵ متر مکعب آب منتقل می شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۲ - ۱۵ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 04
کد خبر: ۷۷۷۲
به گزارش  راهبرد معاصر ، سعید محمد فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) در خصوص آخرین اقدامات این قرارگاه در مناطق سیل زده استان گلستان، اظهار داشت: با تلاش قرارگاه خاتم الانبیا سپاه و همکاری سازمان آب منطقه ای گلستان یکی از کانال های انحرافی پیش بینی شده برای انتقال آب گرگان رود از بالادست سد "وشمگیر"به سمت رود شور و کاهش حجم وتخلیه تدریجی سیل آبها و آبهای روان انباشته شده در منطقه آق قلا و گمیشان، شب گذشته فعال و از طریق آن هر ثانیه ۱۵ متر مکعب آب منتقل می شود.

به گزارش فارس، پیش از این سردار حسین معروفی فرمانده سپاه نینوای استان گلستان در گفتگو با خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس، در خصوص کنترل آب‌های ورودی از بالادست به حوزه آق قلا، گفت: با دستور ویژه فرمانده کل سپاه، قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) در بالای سد وشمگیر مستقر شده است و در حال تلاش برای جلوگیری از ورود آب سرریزها به آق قلا با ایجاد کانال های انحرافی هستند.
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار