سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

دیدار وزیر خارجه ونزوئلا با رئیس‌جمهور سوریه

رئیس‌جمهور سوریه اعلام کرد، سیاست برخی کشورها علیه ونزوئلا به رویکردی تبدیل شده که این کشورها علیه کسانی که با سیاست‌هایشان همراه نیستند، استفاده می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۵ - ۱۵ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 04
کد خبر: ۷۷۷۹
به گزارش  راهبرد معاصر ،‌ «خورخه آرره آسا» وزیر خارجه ونزوئلا که به سوریه سفر کرده با «بشار اسد» رئیس‌جمهور این کشور دیدار کرد.

بر اساس گزارش «الاخباریه السوریه»، بشار اسد در این دیدار اعلام کرد، سیاست برخی کشورهای غربی و در رأس آنها آمریکا در قبال «اتفاقات ونزوئلا و مداخله آشکار آن در امور داخلی این کشور، تحمیل محاصره و تحریم» به شیوه‌ای تبدیل شده که این کشورها علیه کسانی که با سیاست‌هایشان همراه نیستند، استفاده می‌کنند.

اسد ادامه داد، آنچه در ونزوئلا رخ داده شبیه اتفاقات سوریه بوده و هدف آن تسلط و هیمنه بر این کشورهاست، این موضوع مخالف با قانون بین‌الملل و متناقض با مهم‌ترین اصول منشور سازمان ملل در احترام به حاکمیت کشورها و حق ملت‌ها در تعیین سرنوشتشان است.

آرره آسا نیز از موضع حمایتی اسد از ونزوئلا برای خروج از بحران فعلی قدردانی کرد و افزود، ابزارها و اقداماتی که کشورهای مخالف به ونزوئلا علیه این کشور به کار گرفته‌اند همان ابزارهایی هستند که برای «شعله‌ور کردن جنگ در سوریه» استفاده کردند.

وی ادامه داد،‌آنچه در کشورش رخ داد در ادامه سلسله تلاش‌های آمریکاست که از چند دهه پیش تا کنون برای سیطره بر توانایی ملت ونزوئلا و قدرت تصمیم‌گیری مستقل آن انجام می‌دهد.

خورخه آرره آسا پیش از این با «ولید المعلم» وزیر خارجه سوریه دیدار و در کنفرانسی مطبوعاتی مشترک شرکت کرد.

خورخه آرره‌آسا ادامه داد، دولت آمریکا از «مداخله نظامی در ونزوئلا» سخن می‌گوید و مدعی است همه گزینه‌ها روی میز است اما سوالی که پیش می‌آید این است که چرا «مذاکره» در بین این گزینه‌ها نیست
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار