ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان ادعا‌ها درباره خلع سلاح حماس تکذیب شد خالد قدومی، نماینده حماس: پیشنهاد ترامپ را پذیرفتیم و با عقل و قلب باز اعلام کردیم هلاکت ۵ تروریست در بغداد؛ یک داعشی در کرکوک دستگیر شد ترامپ: اگر حماس قدرت را واگذار نکند با ویرانی کامل مواجه خواهد شد تشکل ملی سوریه انتخابات پارلمانی را غیرقانونی اعلام کرد گروسی: ایران در پی سلاح هسته‌ای نیست؛ گزارش من باعث حمله نشد وزیر جنگ اسرائیل: به زودی اخباری درباره بازگشت اسیرانمان خواهیم شنید آمریکا: حماس با کلیات طرح پساجنگ غزه موافقت کرد

دیدار وزیر خارجه ونزوئلا با رئیس‌جمهور سوریه

رئیس‌جمهور سوریه اعلام کرد، سیاست برخی کشورها علیه ونزوئلا به رویکردی تبدیل شده که این کشورها علیه کسانی که با سیاست‌هایشان همراه نیستند، استفاده می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۵ - ۱۵ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 04
کد خبر: ۷۷۷۹
به گزارش  راهبرد معاصر ،‌ «خورخه آرره آسا» وزیر خارجه ونزوئلا که به سوریه سفر کرده با «بشار اسد» رئیس‌جمهور این کشور دیدار کرد.

بر اساس گزارش «الاخباریه السوریه»، بشار اسد در این دیدار اعلام کرد، سیاست برخی کشورهای غربی و در رأس آنها آمریکا در قبال «اتفاقات ونزوئلا و مداخله آشکار آن در امور داخلی این کشور، تحمیل محاصره و تحریم» به شیوه‌ای تبدیل شده که این کشورها علیه کسانی که با سیاست‌هایشان همراه نیستند، استفاده می‌کنند.

اسد ادامه داد، آنچه در ونزوئلا رخ داده شبیه اتفاقات سوریه بوده و هدف آن تسلط و هیمنه بر این کشورهاست، این موضوع مخالف با قانون بین‌الملل و متناقض با مهم‌ترین اصول منشور سازمان ملل در احترام به حاکمیت کشورها و حق ملت‌ها در تعیین سرنوشتشان است.

آرره آسا نیز از موضع حمایتی اسد از ونزوئلا برای خروج از بحران فعلی قدردانی کرد و افزود، ابزارها و اقداماتی که کشورهای مخالف به ونزوئلا علیه این کشور به کار گرفته‌اند همان ابزارهایی هستند که برای «شعله‌ور کردن جنگ در سوریه» استفاده کردند.

وی ادامه داد،‌آنچه در کشورش رخ داد در ادامه سلسله تلاش‌های آمریکاست که از چند دهه پیش تا کنون برای سیطره بر توانایی ملت ونزوئلا و قدرت تصمیم‌گیری مستقل آن انجام می‌دهد.

خورخه آرره آسا پیش از این با «ولید المعلم» وزیر خارجه سوریه دیدار و در کنفرانسی مطبوعاتی مشترک شرکت کرد.

خورخه آرره‌آسا ادامه داد، دولت آمریکا از «مداخله نظامی در ونزوئلا» سخن می‌گوید و مدعی است همه گزینه‌ها روی میز است اما سوالی که پیش می‌آید این است که چرا «مذاکره» در بین این گزینه‌ها نیست
مطالب مرتبط
ارسال نظر