ابلاغ ۶ قانون مصوب مجلس از سوی رئیس‌جمهور به دستگاه‌های مربوطه وزیر دفاع: ایران در ساخت انواع شناور سطحی و زیرسطحی خودکفا شد پزشکیان: سال گذشته بیش از ۳۰۰ همت ضرر ناشی از قطع گاز و برق داشتیم اقدام عجیب استانداری کردستان / استقبال زنان اسب سوار از مهمان خارجی + فیلم سخنگوی دولت: در برابر جنگ روایت‌ها، تحریم‌ها و تردید‌ها ایستاده‌ایم فرمانده انتظامی ایرانشهر: به زودی روحانی ربوده شده توسط افراد مسلح ناشناس آزاد می‌شود مشاور رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: متوقف شدن غنی‌سازی خط قرمز است الحاق ۱۳ فروند انواع شناور جدید به سازمان بنادر معاون دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا: نداشتن فناوری هسته‌ای یعنی لطمه به استقلال ما ارتش: آماده دفاع از کشور در کنار سایر نیرو‌های مسلح هستیم / خواب‌های شوم دشمنان تعبیر نخواهد شد سپاه پاسداران: دست بر ماشه مهیای پاسخگویی قاطع و فراتر از تصور به هرگونه اقدام خصمانه دشمن هستیم معاون اقتصادی استانداری کرمانشاه استعفاء کرد پزشکیان: ظرفیت برق خورشیدی گسترش می‌یابد/ حل ناترازی‌ها نیازمند کمک مردم است وزیر دفاع: ایران بر موضع خود درباره تغییر نکردن مرز‌ها در قفقاز جنوبی، پایبند است عارف: به قانون، قداست الهی ندهیم/ قوانین باید پویایی خود را حفظ کنند

پزشکیان در گفتگو با بشار اسد: حفظ حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه راهبرد منطقه‌ای ایران است

رئیس جمهور حفظ حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه را راهبرد منطقه‎‌ای ایران دانست و ضمن تأکید بر استمرار حمایت و پشتیبانی از دولت و ملت سوریه تصریح کرد: بر این باوریم که سوریه بار دیگر بر توطئه‌های صهیونیستی بر علیه امنیت و ثبات این کشور فایق خواهد آمد و در این مسیر ما نیز در کنار دولت و ملت سوریه ایستاده‌ایم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۲ - ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 02
کد خبر: ۲۶۴۶۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان ظهر امروز دوشنبه در گفت‌وگوی تلفنی با بشار اسد رئیس جمهور سوریه با بیان اینکه ایران با جدیت و دقت تحولات سوریه را پیگیری و دنبال می‌کند، بر آمادگی کشورمان برای هرگونه کمک و همکاری با دولت سوریه برای عبور از بحران فعلی تأکید کرد و گفت: امیدواریم با درایت، قدرت و صلابت جنابعالی، کشور سوریه آنچنان که از شرایطی به مراتب سخت‌تر از این برهه عبور کرده است، از این مرحله نیز با موفقیت و پیروزی عبور خواهد کرد.

رئیس جمهور در ادامه به تلاش‌های دیپلماتیک وزیر امور خارجه کشورمان و همچنین رایزنی خود با سران کشورهای منطقه برای ایجاد هم‌افزایی و هم‌بستگی در مقابله با تروریسم اشاره کرد و گفت‌: ما قطعاً با همکاری و تعامل با کشورهای اسلامی تلاش صهیونیست‌ها برای برهم زدن وحدت و انسجام در میان مسلمانان و گسترش تروریسم و ناامنی در منطقه را ناکام خواهیم گذاشت.

پزشکیان حفظ حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه را راهبرد منطقه‌ای ایران دانست و ضمن تأکید بر استمرار حمایت و پشتیبانی از دولت و ملت سوریه، تصریح کرد: بر این باوریم که سوریه بار دیگر بر توطئه‌های صهیونیستی بر علیه امنیت و ثبات این کشور فایق خواهد آمد و در این مسیر ما نیز در کنار دولت و ملت سوریه ایستاده‌ایم.

بشار اسد رئیس جمهور سوریه نیز در این گفت وگوی تلفنی از تماس دکتر پزشکیان رئیس جمهور و همچنین تلاش‌های دیپلماتیک دکتر عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در اعلام همبستگی با دولت و ملت سوریه و کمک به حل بحران در این کشور، گفت‌: مواضع ایران در حمایت و پشتیبانی از سوریه مربوط به امروز نیست و در سال‌های بسیار سخت جنگ در کشور ما که همه ما را تنها گذاشته بودند این جمهوری اسلامی ایران بود که در کنار ما ایستاد و امروز این شما هستید که این مسیر شرافتمندانه را ادامه می‌دهید.

رئیس جمهور سوریه در ادامه به دست‌های پشت پرده تحرکات تروریست‌ها در شمال سوریه اشاره کرد و گفت‌: این اتفاقات مرحله جدید از جنگی است که با نقشه‌های آمریکایی و صهیونیستی بر علیه استقلال و امنیت سوریه در جریان است و هدف اصلی آنها تجزیه سوریه و ایجاد یک کشور در شمال کشور ما با عاملیت اسرائیل و آمریکاست.

بشار اسد با بیان اینکه کشورهای منطقه باید بدانند آنچه امروز از آن به عنوان محور مقاومت یاد می‌شود، محوری در تقابل با دشمنی و سیطره غرب بر منطقه ما است و اگر این محور آسیب ببیند یا استقلال کشورهای این محور دچار خدشه شوند، دیگر کشورها نیز از آسیب‌ها و پیامدهای آن در امان نخواهند بود افزود: آمریکا و رژیم صهیونیستی با اینگونه اقدامات بدنبال بازترسیم نقشه و مرزهای منطقه ما به نفع اهداف و منافع صهیونیستهاست و در این میان ما به عنوان محور مقاومت گزینه‌ای جز پیروزی در این جنگ در مقابل خود نمی‌بینیم و اطمینان داریم با حمایت و پشتیبانی کشورهای منطقه از جمله ایران آن را محقق خواهیم کرد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار