وزیر خارجه چین: ایران شریک راهبردی ما در خاورمیانه است توییت عراقچی به زبان چینی پس از دیدار با وانگ‌یی + عکس عراقچی پیام کتبی پزشکیان به رئیس‌جمهور چین را به وانگ‌یی تسلیم کرد عراقچی: تلاش‌های اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی واضح است عراقچی: پزشکیان به زودی به چین سفر می‌کند معاون عراقچی: هیچ معجزه‌ای فردای روز توافق اتفاق نمی‌افتد قتل‌عام گردشگران در حمله مسلحانۀ کشمیر گروسی: ایران در تعامل با مذاکرات هسته‌ای جدی است ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم

گاف جدید بایدن درباره واکسن کرونا

رئیس‌جمهور آمریکا در تازه‌ترین اشتباه خود اعلام کرد زمانی که او به کاخ سفید آمد، واکسن کرونایی وجود نداشت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۷ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 17
کد خبر: ۷۷۸۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس جمهور آمریکا در تازه‌ترین گاف خود گفت زمانیکه پا به کاخ سفید گذاشته است، واکسن کرونایی وجود نداشته است.

 

رئیس جمهور آمریکا که در ۲۱ دسامبر ۲۰۲۰ اولین دوز واکسن کرونا ساخت شرکت فایرز و در ۱۱ ژانویه دوز دوم را دریافت کرد، در مصاحبه‌ای گفت: زمانیکه من مسئولیت دولت آمریکا را پذیرفتم، واکسن کرونا وجود نداشت.

 

بایدن در مورد دسترسی به واکسن کرونا گفت که هر آمریکایی که می‌خواهد واکسینه شود تا پایان ژوئیه سال جاری می‌تواند آن را دریافت کند.

 

او توصیه کرد اگر می‌توانید واکسن بزنید، هر زمان که آن را دریافت کردید، اقدام کنید.

 

بایدن گفت که شهروندان رنگین پوست باید در اولویت دسترسی به واکسن قرار بگیرند، زیرا به گفته وی آن‌ها نسبت به سفیدپوستان درصد کمتری واکسن دریافت کرده اند. وی تاکید کرد معلمان نیز در باید در فهرست اولویت بندی شده قرار گیرند.

 

رئیس جمهور آمریکا نسبت به اینکه واکسن‌های مختلف موجود در حال حاضر به اندازه کافی در برابر برخی از سویه‌های جدید کرونا موثر است یا خیر، ابراز نااطمینانی کرد. دانشمندان آمریکایی قبلاً در مورد کارایی واکسن‌های موجود در مقابله با سویه‌های جدید ویروس کرونا ابراز نگرانی کردند.

 

بایدن هنگام تحویل دولت خود در ۲۰ ژانویه وعده داد که ۱۰۰ میلیون واکسن کرونا را تا صدمین روز فعالیت خود در اختیار مردم قرار می‌دهد. بنا به گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا، تا روز پنجشنبه نزدیک به ۴۰ میلیون آمریکایی دست کم یک دوز واکسن ویروس کرونا دریافت کرده اند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار