اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

محکومیت یاشار سلطانی به ۱۳ ماه و یک روز حبس

وکیل محمدباقر قالیباف گفت: یاشار سلطانی به دلیل نشر اکاذیب نسبت به موکل در توئیت های منتشره، به تحمل ۱۳ ماه و یک روز حبس محکوم شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۱ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 18
کد خبر: ۷۸۰۳۸

به گزارش راهبرد معاصر علی اصغر قهرمانی در گفتگو با خبرنگار فارس درباره نتیجه شکایت محمدباقر قالیباف از یاشار سلطانی به دلیل نشر اکاذیب گفت: جلسه رسیدگی دادگاه در آذرماه امسال تشکیل و دو طرف دفاعیات خود را ارائه دادند.

وی ادامه داد: با توجه به دو فقره شکوائیه تقدیمی اینجانب، مندرجات پرونده، کیفرخواست صادره از دادسرای فرهنگ و رسانه تهران، پرینت مطالب منتشر شده توسط یاشار سلطانی در فضای مجازی و دفاعیات غیر موثر او و سایر قرائن و امارات موجود در پرونده، دادگاه محترم بدوی وقوع بزه و انتساب آن به متهم را محرز و مسلم تشخیص داده است.

وکیل محمدباقر قالیباف یادآور شد: با استناد به مواد ۶۹۷ قانون مجازات اسلامی (تعزیرات) و قانون کاهش مجازات حبس تعزیری مصوب ۹۹ حکم بر محکومیت یاشار سلطانی با لحاظ مقررات تعدد جرم صادر و او به تحمل ۱۳ ماه و یک روز حبس محکوم شده است.

آقای قهرمانی ادامه داد: رأی صادره درباره یاشار سلطانی قابل تجدیدنظرخواهی در محاکم تجدیدنظر استان تهران است.

وکیل محمدباقر قالیباف در پایان گفت: هدف موکل از طرح شکایت آن بود که نشان دهد ادعاهای یاشار سلطانی کذب است.

گفتنی است پیش از این محمد علی نجفی و میرلوحی هم به دلیل نشر اکاذیب علیه شهردار اسبق تهران محکوم شده بودند. یاشار سلطانی هم به دلیل نشر اکاذیب و اتهام به شهردار اسبق تهران محکوم شده است.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر