هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست

محکومیت یاشار سلطانی به ۱۳ ماه و یک روز حبس

محکومیت یاشار سلطانی به ۱۳ ماه و یک روز حبس وکیل محمدباقر قالیباف گفت: یاشار سلطانی به دلیل نشر اکاذیب نسبت به موکل در توئیت های منتشره، به تحمل ۱۳ ماه و یک روز حبس محکوم شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۱ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 18
کد خبر: ۷۸۰۳۸

به گزارش راهبرد معاصر علی اصغر قهرمانی در گفتگو با خبرنگار فارس درباره نتیجه شکایت محمدباقر قالیباف از یاشار سلطانی به دلیل نشر اکاذیب گفت: جلسه رسیدگی دادگاه در آذرماه امسال تشکیل و دو طرف دفاعیات خود را ارائه دادند.

وی ادامه داد: با توجه به دو فقره شکوائیه تقدیمی اینجانب، مندرجات پرونده، کیفرخواست صادره از دادسرای فرهنگ و رسانه تهران، پرینت مطالب منتشر شده توسط یاشار سلطانی در فضای مجازی و دفاعیات غیر موثر او و سایر قرائن و امارات موجود در پرونده، دادگاه محترم بدوی وقوع بزه و انتساب آن به متهم را محرز و مسلم تشخیص داده است.

وکیل محمدباقر قالیباف یادآور شد: با استناد به مواد ۶۹۷ قانون مجازات اسلامی (تعزیرات) و قانون کاهش مجازات حبس تعزیری مصوب ۹۹ حکم بر محکومیت یاشار سلطانی با لحاظ مقررات تعدد جرم صادر و او به تحمل ۱۳ ماه و یک روز حبس محکوم شده است.

آقای قهرمانی ادامه داد: رأی صادره درباره یاشار سلطانی قابل تجدیدنظرخواهی در محاکم تجدیدنظر استان تهران است.

وکیل محمدباقر قالیباف در پایان گفت: هدف موکل از طرح شکایت آن بود که نشان دهد ادعاهای یاشار سلطانی کذب است.

گفتنی است پیش از این محمد علی نجفی و میرلوحی هم به دلیل نشر اکاذیب علیه شهردار اسبق تهران محکوم شده بودند. یاشار سلطانی هم به دلیل نشر اکاذیب و اتهام به شهردار اسبق تهران محکوم شده است.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار