وزیر بهداشت: قانون کشت تریاک تصویب شود ماجرای فوت فرزاد خوش‌برش صفر تا صد آزمون استخدامی نیروی خدماتی آموزش و پرورش فرآیند صدور مجوز رشته‌های تحصیلی تغییر کرد برنامه وزارت آموزش و پرورش برای مناطق محروم سرانجام پرونده متهم فوت شده «محمدمهدی صدیقی» آغاز واریز حقوق آبان ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی محدودیت‌های ترافیکی در برخی از جاده‌های کشور تا ۴ آذر دفترچه آزمون استخدامی سرایداری سال ۱۴۰۴ آموزش و پرورش نحوه ایجاد سوابق تحصیلی و ترمیم نمره برای کنکور ۱۴۰۵ مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی

محکومیت یاشار سلطانی به ۱۳ ماه و یک روز حبس

وکیل محمدباقر قالیباف گفت: یاشار سلطانی به دلیل نشر اکاذیب نسبت به موکل در توئیت های منتشره، به تحمل ۱۳ ماه و یک روز حبس محکوم شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۱ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 18
کد خبر: ۷۸۰۳۸

به گزارش راهبرد معاصر علی اصغر قهرمانی در گفتگو با خبرنگار فارس درباره نتیجه شکایت محمدباقر قالیباف از یاشار سلطانی به دلیل نشر اکاذیب گفت: جلسه رسیدگی دادگاه در آذرماه امسال تشکیل و دو طرف دفاعیات خود را ارائه دادند.

وی ادامه داد: با توجه به دو فقره شکوائیه تقدیمی اینجانب، مندرجات پرونده، کیفرخواست صادره از دادسرای فرهنگ و رسانه تهران، پرینت مطالب منتشر شده توسط یاشار سلطانی در فضای مجازی و دفاعیات غیر موثر او و سایر قرائن و امارات موجود در پرونده، دادگاه محترم بدوی وقوع بزه و انتساب آن به متهم را محرز و مسلم تشخیص داده است.

وکیل محمدباقر قالیباف یادآور شد: با استناد به مواد ۶۹۷ قانون مجازات اسلامی (تعزیرات) و قانون کاهش مجازات حبس تعزیری مصوب ۹۹ حکم بر محکومیت یاشار سلطانی با لحاظ مقررات تعدد جرم صادر و او به تحمل ۱۳ ماه و یک روز حبس محکوم شده است.

آقای قهرمانی ادامه داد: رأی صادره درباره یاشار سلطانی قابل تجدیدنظرخواهی در محاکم تجدیدنظر استان تهران است.

وکیل محمدباقر قالیباف در پایان گفت: هدف موکل از طرح شکایت آن بود که نشان دهد ادعاهای یاشار سلطانی کذب است.

گفتنی است پیش از این محمد علی نجفی و میرلوحی هم به دلیل نشر اکاذیب علیه شهردار اسبق تهران محکوم شده بودند. یاشار سلطانی هم به دلیل نشر اکاذیب و اتهام به شهردار اسبق تهران محکوم شده است.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار