ابراز علاقه شدید جانسون به چینی‌ها-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

ابراز علاقه شدید جانسون به چینی‌ها

انگلیس بعد از آنکه بوریس جانسون خود را شدیدا دوستدار چی و مصمم به بهبود روابط دو کشور صرف نظر از مشکلات سیاسی گاه و بیگاه خواند، به دنبال تقویت روابط اقتصادی و تجاری با چین است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۶ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 22
کد خبر: ۷۸۴۶۳

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از گاردین، این صحبت بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس که در جریان یک میزگرد در دولتش با شرکتهای چینی مطرح شد، احتمالا موجب خشم نمایندگان حزبش در پارلمان که خواستار اتخاذ رویکرد سرسختانه‌تری از سوی دولت در قبال نقض‌های احتمالی حقوق بشری پکن هستند، می‌شود.

 

جانسون همچنین این پیام را داد که خواستار از سرگیری مذاکرات تجاری رسمی میان دو کشور با فعال کردن مجدد دو مجمع شامل مجمع گفتگوی مالی و اقتصادی به عنوان یک بحث سالانه بین دو کشور و کمیسیون اقتصادی و تجاری مشترک چین-انگلیس است. هر دو مجمع در پاسخ به سرکوب حقوق مدنی از سوی چین در هنگ کنگ که قبلا مستعمره انگلیس بوده، معلق شدند.

 

این میزگرد دولت انگلیس در تاریخ ۱۲ فوریه به مناسبت سال نوی قمری چین برگزار شده و در آن برخی از فعالترین شرکتها در چین نظیر گروه سوایر (Swire Group) و تنسیتی (Tenacity)، یک گروه سرمایه گذاری و املاک مستقر در هنگ کنگ، شرکت کردند.

 

سال گذشته میلادی انگلیس در اعتراض به اعمال قوانین سرکوبگرانه جدید پکن در هنگ کنگ اقدام به معلق ساختن اکثر گفتگوهای اقتصادی رسمی خود با چین کرد.

 

دولت انگلیس اظهارنظر دقیقی درباره گزارش مربوط به اظهارات جانسون نکرد اما گفت، دیدگاه‌های وی درخصوص چین کاملا شناخته شده هستند. دولت انگلیس اضافه کرد هنوز تاریخی برای از سرگیری دو مجمع مذکور تعیین نشده است.

 

همچنین مجالس اعیان و عوام انگلیس هم به رای گیری در خصوص این مساله که آیا دادگاه‌های انگلیس باید در مشورت دادن به پارلمان در خصوص وقوع "نسل کشی" در یک کشور همچون ادعای نسل کشی مسلمانان اویغور در استان سین کیانگ چین نقش داشته باشند، خواهند پرداخت./ ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار