خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها

تمایل هند به واردات نفت از ایران

تمایل هند به واردات نفت از ایران دهلی نو تصمیم گرفته است، واردات نفت از ایران را ازسربگیرد، بر همین اساس یکی از این مقامات هندی گفت: «کاهش واردات از ایران تحت فشار دولت ترامپ صورت گرفت. اکنون، یا آمریکا به حل بحران انرژی ما کمک خواهد کرد یا ما به نفع کشور خود عمل خواهیم کرد.»
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۲ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 22
کد خبر: ۷۸۴۹۲

به گزارش راهبرد معاصر هند از اوپک و هم پیمانانش نظیر روسیه درخواست کرده است تا تولید خود را افزایش دهند.

این گروه برای متعادل کردن قیمت نفت پس از همه گیری ویروس کرونا که و اعمال محدودیت های قرنطینگی در بیشتر جهان، میزان تولید خود را کاهش داد.

به گفته دو منبع آگاه هندی، احتمالا مقامات هندی تلاش دیپلماتیک برای متحد کردن کشورهای مصرف کننده نفت علیه اوپک پلاس که با کاهش عرضه قیمت نفت را بالا نگه داشته است، صورت خواهد. همچنین هند در نظر دارد تا واردات انرژی ارزان تر از کشورهایی نظیر ایران و ونزوئلا را برای مقابله با این گروه ازسربگیرد.

این منابع آگاه گفتند قیمت داخلی سوخت در هند به علت افزایش تقاضا ناشی از بهبود اقتصادهای بزرگ دنیا از تاثیرات همه گیری کرونا، افزایش یافته است اما اوپک پلاس همچنان عرضه را محدود نگه داشته و که این امر باعث نگرانی هند شده است.

قیمت خرده فروشی بنزین و گازوئیل در هند طی 12 روز از 8 فوریه به ترتیب تا 3.36 و 3.84 روپیه به ازای هر لیتر افزایش یافته است.

اوپک پلاس در 12 آوریل سال گذشته اعلام کرد روزانه 9.7 میلیون بشکه از تولید خود را کاهش خواهد داد که برابر 10 درصد تولیدجهانی نفت بود اما تولید نفت خود را طبق برنامه افزایش نداد.

این مقامات هندی خاطرنشان کردند هند تامین نفت ارزان قیمت تر از ایران را که از 2019 به صفر رسیده است از سرخواهد گرفت و واردات از ونزوئلا را بیشتر خواهند کرد.

یکی از این مقامات هندی گفت: «کاهش واردات از ایران تحت فشار دولت ترامپ صورت گرفت. اکنون، یا آمریکا به حل بحران انرژی ما کمک خواهد کرد یا ما به نفع کشور خود عمل خواهیم کرد.»

هند بیش از 80 درصد نفت خام مصرفی خود را وارد می کند و در سال 19-2018 حدود 23.5 میلیون تن نفت از ایران وارد کرد که نزدیک به ده درصد نیاز این کشور بود.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار