صادرات قطعات پالایشگاهی از ایران به ونزوئلا-راهبرد معاصر
چه خودرو‌هایی شرایط فروش خارج از سامانه را دارند؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد

صادرات قطعات پالایشگاهی از ایران به ونزوئلا

رویترز طی گزارشی نوشت ایران دومین دور مواد پالایشگاهی را از طریق هوایی به ونزوئلا ارسال کرد تا به راه اندازی پالایشگاه ها و تولید بنزین در این کشور کمک کد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۱ - ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 13
کد خبر: ۷۷۳۱۳

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از رویترز، ونزوئلا دور دوم مواد پالایشگاهی را از طریق هوایی از ایران دریافت می‌کند تا به پالایشگاه‌های نفت آسیب دیده خود جهت تولید سوخت کمک کند.

 

ارسال کاتالیزور به مجتمع پالایشگاهی پاراگوانا با ظرفیت 956 هزار بشکه در روز در غرب ونزوئلا پس از آن انجام شد که ایران در سال گذشته میلادی چندین پرواز به این منطقه انجام داد تا به بازگشایی پالایشگاه کاردون با ظرفیت 310 هزار بشکه در روز کمک کند و از کمبود شدید بنزین در این کشور عضو اوپک بکاهد.

 

ایران همچنین سه ناوگان کوچک از نفتکش‌های حامل سوخت به ونزوئلا فرستاده است. صنعت نفت ونزوئلا به دنبال سالها کمبود سرمایه‌گذاری و سوء مدیریت نابود شده است.

 

آمریکا در ژانویه 2019 شرکت نفت دولتی ونزوئلا را تحریم کرد تا دولت نیکولاس مادورو را تحت فشار قرار دهد. واشنگتن همچنین تحریم‌های سختی علیه ایران وضع کرده است.

 

یک هواپیمای ایرباس متعلق به شرکت هواپیمایی کانویاسای ونزوئلا در یازدهم فوریه در فرودگاه لاس پیدراس بر زمین نشست. این هواپیما دهم فوریه تهران را ترک کرده بود و یک توقف در بلگراد داشت.

 

طبق گفته منابع آگاه، این هواپیما حامل کاتالیزور برای شرکت نفت دولتی ونزوئلا است و انتظار می‌رود پروازهای بیشتری از این نوع در راه باشند.

 

در حال حاضر کاردون تنها پالایشگاه تولید کننده بنزین در ونزوئلا است. پالایشگاه آموای 145 هزار بشکه در روز برای واحدهای تولید بنزین کاردون نفتا تولید می‌کند. انتظار می‌رود این کاتالیزورها به از سرگیری تولید بنزین در آموای کمک کنند./ تسنیم

ارسال نظر