جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

علت گرانی مرغ در بازار چیست؟

‌نائب رئیس کانون صنفی مرغداران گوشتی گفت: پس از تحویل مرغ به کشتارگاه، هیچ نظارتی بر توزیع آن صورت نمی‌گیرد و سودجویی‌ها موجب کمبود کاذب مرغ در بازار می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۴ - ۰۸ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 26
کد خبر: ۷۸۹۱۳

به گزارش راهبرد معاصر «حبیب اسدالله‌نژاد» گفت: بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته از سوی ستاد تنظیم بازار، مرغداران مرغ تولیدی خود را تحویل کشتارگاه می‌دهند؛ اما پس از تحویل به کشتارگاه هیچ نظارتی بر توزیع مرغ نمی‌شود و سودجویی‌ها به کمبود کاذب مرغ در بازار دامن می‌زند.

وی ادامه داد: در حالی که قیمت مرغ در بازار نباید بیش از ۲۴ تا ۲۵ هزار تومان به ازای هر کیلوگرم باشد، این سودجویی‌ها باعث شده تا شاهد قیمت ۳۵ تا ۳۶ هزار تومانی عرضه این محصول باشیم.

 به گفته اسدالله‌نژاد، نظارت کافی در سطح عرضه مرغ از کشتارگاه می‌تواند بخش اعظم مشکلات فعلی بازار مرغ را حل کند.

وی با بیان اینکه تولید مرغ در سطح کشور بر اساس برنامه‌ریزی ستاد تنظیم بازار در حال شکل‌گیری است، افزود: با توجه به حجم تولید، نباید کمبودی در عرضه مرغ وجود داشته باشد.

نائب رئیس کانون صنفی مرغداران گوشتی عامل دیگر افزایش قیمت مرغ در بازار را فضای روانی ایجاد شده در جامعه دانست و گفت: مردم بر این باورند که قیمت مرغ در روز‌های پیش رو افزایش بیش از این خواهد داشت بنابراین تقاضای خود را افزایش داده و به نوعی ذخیره سازی خانگی این محصول در حال شکل‌گیری است.

 
 

اسدالله‌نژاد گفت: موضوع تلفات که در بسیاری واحد‌های مرغداری به واسطه شرایط فصلی شکل گرفته نیز تا حدودی روی تولید تاثیر گذار بوده است.

وی ابراز امیدواری کرد که سیاستگذاری‌ها به شکلی باشد که نوسانات و التهابات موجود در بازار مرغ، حداقلی باشد.

در حالیکه نائب رئیس کانون صنفی مرغداران گوشتی کمبود مرغ در بازار را ناشی از نبود نظارت کافی می‌داند، معاون سازمان تعزیرات حکومتی و مدیرکل تعزیرات استان تهران روز گذشته در گفتگو با ایرنا، کمبود عرضه مرغ را علت گرانی و گرانفروشی دانست و افزود: نظارت بر بازار چند وجهی است که اکنون در وهله نخست تامین کالا دچار مشکل شده و تا زمانی که این مشکل حل نشود با کمبود و گرانی در بازار مواجه هستیم.

«محمدعلی اسفنانی» با تاکید بر اینکه تعزیرات سازمان شبه قضایی است که فقط به تخلفات رسیدگی می‌کند، افزود: وقتی کالایی مانند مرغ در بازار کم عرضه می‌شود، شاهد گرانی و گرانفروشی هستیم.

اقتصادنیوز

ارسال نظر