دلیل افزایش قیمت مرغ چیست؟-راهبرد معاصر
چه خودرو‌هایی شرایط فروش خارج از سامانه را دارند؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد

دلیل افزایش قیمت مرغ چیست؟

دو هفته ای می شود که قیمت مرغ گرم در بازار با افزایش‌قیمت ۲۰۰۰تا ۳۰۰۰تومانی مواجه شده است.افزایش قیمتی که نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی علت آن‌را افزایش هزینه های تولید عنوان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۱ - ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 30
کد خبر: ۷۵۸۰۶

به گزارش راهبرد معاصر حبیب اسدالله نژاد در این باره اظهار کرد: بعد از اینکه ستاد تنظیم بازار قیمت مصوب  مرغ را ۲۰ هزارو۴۰۰تومان اعلام کرد قیمت مولفه های تولید را هم افزایش داد ؛به طوری که قیمت ذرت ۱۵۰۰تومانی به ۱۷۰۰تومان و سویا از ۲۷۰۰تومان به ۳۲۰۰تومان و جوجه یکروزه  از ۲۸۰۰تومان به ۴۲۰۰تومان رسید.

وی ادامه داد: سایر مولفه های تولید مانند واکسن، دارو و ریزمغزی ها هم با افزایش قیمت همراه شده  و همین افزایش قیمت هزینه های تولید را بالا برده است.

نایب رییس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی اضافه کرد:اینکه ستاد تنظیم بازار قیمت مصوب مرغ را افزایش نداده است دلیل نمی شود که تولیدکننده خسارت ببیند. قیمت واقعی مرغ حدود۲۴ هزارتومان است و درخواست ما نیز این است که قیمت مصوب مرغ از ۲۰هزارو۴۰۰تومان به حدود  ۲۴ هزارتومان افزایش یابد.

وی در پاسخ به اینکه چند درصد نهاده های مورد نیاز واحدهای  تولیدی با قیمت مصوب تامین می شود ،گفت: ۹۰ درصد نهاده های مورد نیاز واحدهای تولیدی با قیمت مصوب دولتی تامین می شود و حدود ۱۰درصد باقی مانده نیز توسط خود مرغداران از بازار آزاد تهیه می شود.


 به گفته وی قیمت  ذرت و سویا در بازار آزاد به ترتیب ۳۸۰۰تا۳۹۰۰تومان  و ۹۰۰۰تومان است.

اسدالله نژاد با بیان اینکه هیچ کمبودی در تامین مرغ در سطح کشور نداریم، گفت: گفته می شود در برخی از استان ها مرغ با سختی تامین میشود،این موضوع ناشی از سیاست گذاری های جزیره ای برخی از استان ها است که راه خروج مرغ زنده را از استان خودشان می بندند و این تصمیم غیر کارشناسی است.

وی در پایان گفت: اگر نهاده ها تا پایان سال با همین میزان تامین شود قیمت مرغ زنده بیشتر از ۱۷ هزارو ۵۰۰هزارتومان نخواهد شد.

ایسنا

ارسال نظر