انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال ایران

زمان برگزاری انتخابات فدراسیون فوتبال/ رئیس بعدی کیست؟

زمان برگزاری انتخابات فدراسیون فوتبال نزدیک است و این دور از انتخابات فدراسیون با حضور چهره های آشنا حساس تر از هر دوره دیگری است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۱ - ۰۸ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 26
کد خبر: ۷۸۹۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، تا زمان برگزاری انتهابات فدراسیون فوتبال چیزی نمانده و ساعت 10 روز یکشنبه 10 اسفند رقابت حساس بر سر ریاست فدراسیون فوتبال آغاز می شود و در پایان تکلیف رییس جدید روشن خواهد شد.

 

انتهابات فدراسیون فوتبال در سالن اجلاس سران با حضور مسئولان و بزرگان و پیش کسوتان فوتبال ایران برگزار خواهد شد.

 

مشهورترین چهره حاضر در این انتخابات علی کریمی است که به همراه مهدوی کیا در این دوره ای انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال شرکت کرده اند. با این وجود او سوابق مدیریتی قابل توجهی ندارد که شانسش را در برابر رقبای دیگر کمتر می کند.

 

شهاب الدین عزیزی خادم، سردار آجرلو و کیومرث هاشمی از رقبای عای کریمی در انتخابات فدراسیون فوتبال ایران هستند و به عقیده برخی کارشناسان کیومرث هاشمی بیشترین رای را در این انتخابات خواهد داشت.

 

انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال

 

بیوگرافی علی کریمی نامزد انتخابات فدراسیون فوتبال

محمدعلی کریمی پاشاکی (متولد ۱۷ آبان ۱۳۵۷) که با نام علی کریمی شناخته‌شده، بازیکن فوتبال بازنشسته ایرانی است. او پس از بازی در تیم‌های نوجوانان نفت تهران و سایپا تهران، به تیم جوانان فتح راه پیدا کرد. علی کریمی پس از گرفتن مدرک تحصیلی دیپلم[۲] با بازی در تیم بزرگسالان فتح تهران، فوتبال را به صورت حرفه‌ای آغاز کرد. کریمی در دوران فوتبال حرفه‌ای ۱۸ سالهٔ خود از سال ۱۳۷۵ تا ۱۳۹۳، سابقهٔ بازی در لیگ‌های ایران، امارات، قطر و آلمان را دارد.

از سال ۱۳۷۷ تا ۱۳۹۱، کریمی بیش از یک دهه بازیکن تیم ملی فوتبال ایران بود و با ۱۲۷ بازی و ۳۸ گل ملی، سومین بازیکن تاریخ ایران از نظر تعداد بازی ملی و سومین گلزن برتر این تیم مشترکاً با جواد نکونام به‌شمار می‌رود.

علی کریمی که به‌عنوان یک بازی‌ساز دریبل‌زن شناخته می‌شود، با لقب «جادوگر» و «مارادونای آسیا» از او یاد می‌شود. کریمی در سال ۲۰۱۸؛ با کسب ۹۱٪ آراء کاربران سایت رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا، به عنوان بهترین هافبک تاریخ جام ملت‌های آسیا شناخته شد.[۳] کریمی فوتبال حرفه‌ای خود را در سال ۱۳۷۵ با فتح در لیگ دسته دوم فوتبال ایران آغاز کرد و پس از ۲ سال به پرسپولیس پیوست، جایی که در ۳ فصل بازی موفق به ۲ بار قهرمانی در لیگ و یک بار قهرمانی در جام حذفی شد و هم‌زمان با تیم ملی، در بازی‌های آسیایی ۱۹۹۸ بانکوک مدال طلا را به گردن آویخت. کریمی از بهمن ۱۳۷۷ به دلیل هل‌دادن داور در بازی تیم امید به مدت یک سال از حضور در تمام مسابقات باشگاهی و ملی محروم شد، و پس از پایان این مدت دوباره به فوتبال بازگشت و در جام ملت‌های آسیا ۲۰۰۰ نیز حاضر بود.

وی در سال ۱۳۸۰ به الاهلی دبی منتقل شد که در فصل ۲۰۰۳–۲۰۰۲، به عنوان «بهترین بازیکن خارجی لیگ برتر فوتبال امارات» انتخاب شد و در فصل ۲۰۰۴–۲۰۰۳، عنوان «آقای‌گل لیگ برتر فوتبال امارات» و «مرد سال فوتبال امارات» را کسب کرد.

کریمی با تیم ملی ایران در جام ملت‌های آسیا ۲۰۰۴ مقام سوم را کسب کرد و هم‌زمان به عنوان آقای‌گلی این مسابقات (مشترکاً با علاء حبیل از بحرین) دست یافت. او در همین سال (۲۰۰۴) جایزه «مرد سال فوتبال آسیا» را از کنفدراسیون فوتبال آسیا دریافت کرد.

در سال ۲۰۰۵ (۱۳۸۴)، وی به باشگاه بایرن مونیخ در بوندس‌لیگای آلمان پیوست و در ۲ سال حضورش در این باشگاه ضمن انجام ۴۲ بازی رسمی، قهرمانی جام حذفی و لیگ را هرکدام یک بار تجربه کرد. او همچنین در جام جهانی ۲۰۰۶ با ایران حاضر بود و در جام ملت‌های آسیا ۲۰۰۷ نیز بازی کرد.

پس از آن به القطر در لیگ ستارگان قطر رفت و پس از یک سال به پرسپولیس در لیگ برتر فوتبال ایران برگشت که حضورش در این تیم یک سال ادامه داشت. کریمی بازی در ایران را با ۱٫۵ فصل حضور در استیل‌آذین ادامه داد و در نیم‌فصل دوم ۲۰۱۱–۲۰۱۰ عضو شالکه در بوندس‌لیگا بود که قهرمانی جام حذفی آلمان را برای بار دوم کسب کرد.

علی کریمی دوباره به پرسپولیس بازگشت تا سومین دوره حضور خود را با این باشگاه تجربه کند. پس از ۲ فصل بازی، علی کریمی به باشگاه فوتبال تراکتور پیوست و آخرین فصل دوران بازیگری خود را با قهرمانی در جام حذفی پایان داد.

علی کریمی در سال ۱۳۹۳ با دستیاری کارلوس کیروش در تیم ملی ایران پا به عرصه مربیگری گذاشت. او همچنین برای مدتی هدایت تیم سپیدرود را بر عهده داشت.

 

زمان انتخابات فدراسیون

 

بیوگرافی کیومرث هاشمی کاندید انتخابات فدراسیون فوتبال

کیومرث هاشمی (زاده ۱۳۴۴ در ملایر) سیاست‌مدار ایرانی، معاون سابق سازمان تربیت بدنی، قائم مقام سابق وزیر آموزش و پرورش در دولت دهم و رئیس سابق کمیته ملی المپیک جمهوری اسلامی ایران است.

از جمله پست‌های دوران خدمت وی می‌توان به معاون تربیت‌بدنی شهرستان ملایر در سال‌های ۱۳۷۳ تا ۱۳۷۶، معاون مدیرکل تربیت بدنی استان همدان در سال ۱۳۷۶، مدیرکل تربیت بدنی استان همدان در سال‌های ۱۳۷۶ تا ۱۳۷۹، معاون دفتر آمار و اطلاعات سازمان تربیت‌بدنی در سال ۱۳۸۰، مدیرکل تربیت بدنی استان یزد از سال ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۳، مدیرکل دفتر امور مشترک فدراسیون ورزشی کشور در سال‌های ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۴، دبیر هیئت مرکزی گزینش سازمان تربیت بدنی کشور در سال‌های ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۹، مدیرکل دفتر بازرسی و پاسخگویی به شکایات تربیت‌بدنی کشور در سال ۱۳۸۵، معاون سازمان و رئیس مرکز توسعه ورزش قهرمانی کشور در سال ۱۳۸۵ و رئیس شورای برون‌مرزی سازمان تربیت بدنی اشاره کرد.

همچنین سرپرستی فدراسیون فوتبال، رئیس ستاد مبارزه با دوپینگ کشور، دبیر شورای عالی المپیاد ورزش ایرانیان، نماینده ایران برای شرکت در جلسات کمیته بین‌المللی ورزش و تربیت‌بدنی سازمان یونسکو در سال‌های ۱۳۸۵ تا ۱۳۸۸ و قائم‌مقام وزیر در امور تربیت بدنی آموزش و پرورش در سال ۱۳۸۸ از دیگر پست‌های وی بوده‌است.

تدوین اساسنامه فدراسیون فوتبال از جمله برنامه‌های عملیاتی وی در دوران تصدی سرپرستی فدراسیون فوتبال است.

از اقدامات وی در وزارت آموزش و پرورش می‌توان به جذب و استخدام ۱۵ هزار معلم متخصص تربیت بدنی در سراسر کشور نام برد. وی همچنین طرح اجباری کردن شنای کرال سینه در پایه سوم ابتدایی سراسر کشور را راه‌اندازی کرد که طی این برنامه در یک سال تحصیلی حدود یک میلیون دانش‌آموز در سراسر کشور شنای کرال سینه را به‌طور رایگان آموزش می‌بینند.

 

گزینه وزارت ورزش در انتخابات فدراسیون فوتبال کیست؟

 

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر