ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

سلطانی‌فر:فوتبال کشور بعد از 14 سال بلاتکلیفی به آرامش رسید

وزیر ورزش و جوانان گفت: با فداکاری وزارت در گذشتن از حق خود، فوتبال کشور بعد از 14 سال بلاتکلیفی به آرامش رسید.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۶ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 28
کد خبر: ۷۹۱۹۱

به گزارش راهبرد معاصر مسعود سلطانی فر با تبریک به اعضای مجمع فدراسیون فوتبال برای مشارکت گسترده در انتخابات، منتخبان امروز مجمع فدراسیون فوتبال و همچنین تشکر از همه کاندیداهای ریاست و هیات رئیسه فدراسیون، اظهار داشت: شاید برای اولین بار باشد که چنین انتخابات آزاد و شفافی در مجمعی که اکثر اعضای آن اهالی فوتبال هستند برگزار می‌شود و این تحقق وعده سپردن سرنوشت ورزش به دست اهالی ورزش است.

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به اقدامات صورت گرفته در طول یک سال گذشته، عنوان کرد: دیپلماسی منسجم و گسترده در زمانه‌ای که عده‌ای در داخل و به ویژه درخارج از کشور برای افزایش فشار حداکثری دنبال تعلیق فوتبال ایران بودند باعث شد نه تنها به پیکره فوتبال خدشه‌ای وارد نشود بلکه با تدبیر صورت گرفته در بحث تدوین اساسنامه و همچنین فداکاری وزارت در گذشتن از حق خود و سپردن تعیین سرنوشت چهار سال آینده فوتبال به مجمعی که در ساختار جدید بیشتر اعضای آن را اهالی فوتبال تشکیل می‌دادند، فوتبال کشور بعد از 14 سال بلاتکلیفی به آرامش رسید.

سلطانی‌فر این انتخابات را نشان دهنده ظرفیت بالای ورزش کشور در تعیین سرنوشت خود دانست و گفت: همه تلاش وزارت ورزش و جوانان بر این بود که بستر انتخاباتی به دور از دخالت‌های بیرونی فراهم کند به همین دلیل وزارت ورزش و جوانان در این انتخابات بی‌طرفی کامل در پیش گرفت و بدون حمایت از گزینه‌ای خاص، انتخابات را به تشخیص اعضای مجمع سپرد تا آنها در خصوص آینده فوتبال کشور تصمیم گیرند.

وی این انتخابات را برگ زرینی در کارنامه مدیران ورزشی کشور دانست و تصریح کرد: انتخابات دموکراتیک و شفاف در فوتبال کشور آرزوی دیرینه‌ای بود که امروز محقق شد و از این به بعد منتخبان مجمع فدراسیون فوتبال وظیفه دارند نه تنها برای توسعه و پیشرفت فوتبال کشور همه تلاش خود را به کار گیرند، بلکه پاسخگوی عملکرد خود نزد مجمع و افکار عمومی باشند. وزارت ورزش و جوانان وظیفه خود می‌داند از منتخبان مجمع فدراسیون حمایت و پشتیبانی کرده و اگر قبل از انتخابات گزینه نداشت ولی بعد از انتخابات از رئیس فدراسیون و اعضای هیئت رئیسه حمایت و پشتیبانی کند.

وزیر ورزش و جوانان ضمن تشکر از همه اهالی فوتبال، رفتار رسانه‌ها در این انتخابات را پخته و قابل توجه دانست و از اهالی رسانه تشکر کرد.

فارس

ارسال نظر