تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

روایت فرمانده آمریکایی از شب حمله موشکی ایران به عین‌الاسد /موشک‌های ایران دقیق است

یک فرمانده ارشد آمریکایی با ارائه جزئیاتی به توصیف حمله موشکی ایران به پایگاه نظامی آمریکا در عین الاسد عراق درپی به شهادت رسیدن سردار شهید سلیمانی به دستور دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا پرداخت و به خسارات وارد شده اشاره کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۲ - ۰۹ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 27
کد خبر: ۷۹۰۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ شکبه سی. بی. اس در گزارشی درباره حمله موشکی سپاه پاسداران ایران به پایگاه نظامی آمریکا در عین الاسد عراق در راستای عملی کردن وعده انتقام سخت که به دنبال حمله پهپادی آمریکا به خودروی حامل سردار شهید قاسم سلیمانی فرمانده پیشین نیروهای قدس سپاه انجام شد، نوشت: در ژانویه(دی ماه) سال گذشته، ایران بزرگ ترین حمله موشکی اش علیه آمریکایی ها را انجام داد. یازده موشک که هر کدام کلاهکی به وزن ۱۰۰۰ پوند داشتند به پایگاه نیروهای هوایی آمریکا در عین الاسد عراق اصابت کرد که ۲۰۰۰ نیروی نظامی آمریکا و شماری از هواپیما ها در آن جا مستقر می شدند. ژنرال کنت فرانک مکنزی، فرمانده ارشد نیروهای آمریکایی در خاورمیانه رخ دادهای آن شب را به یاد می آورد که می گفت: «اتفاق هایی دارد می افتد که اگر اقدام درست را اینجا انجام ندهیم، می تواند ما را به جنگ بکشاند». برنامه ۶۰ دقیقه شبکه سی. بی. اس به تصاویر پهپادی منتشر نشده ای از فرود آمدن موشک ها دست یافته است که یک فرمانده نظامی آن را مانند «قطاری باربری که به سمتتان می آید» توصیف کرده است.

 

این شبکه در گزارشش می افزاید: وقتی نیروهای اطلاعاتی آمریکا به تدارکات ایران برای حمله نظامی پی بردند، مکنزی زمان کافی را برای تخلیه ۱۰۰۰ نفر از نیروها و ۵۰ هواپیما داشت. مک کنزی در این باره می گوید که اگر این تخلیه انجام نمی شد، «فکر می کنم ۲۰ یا ۳۰ هواپیما و ۱۰۰ تا ۱۵۰ نفر از کارکنان نظامی آمریکا را از دست می دادیم» و «در صورت کشته شدن آمریکایی ها، برنامه ای برای تلافی داشتیم».


سی. بی. اس ادامه داد: ایران در مجموع ۱۶ موشک شلیک کرد که پنج تای آن ها به هدف نخورد و ۱۱ تایشان به عین الاسد رسید. مکنزی در این باره می گوید: «حمله ای بود که اصلا شباهتی به چیزهایی که قبلا دیده بودم یا تجربه کرده بودم، نداشت. موشک هایشان دقیق است. آن ها تا حد زیادی همان جایی را که می خواستند مورد هدف قرار دادند.


این گزارش همچنین درباره این حمله موشکی مطرح می کند: هیچ دفاعی برای نیروهای نظامی باقی مانده در پایگاه در برابر موشک ها وجود نداشت، جز این پناه بگیرند. الن جانسون یک فرمانده ارتش آمریکا می گوید: «شروع کردیم به پایین رفتن شاید حدود ۱۳۵ متر(به پایگاه های زیرزمینی)، تقریبا یک سوم مسیر را رفته بودیم، که آن(صدای انفجار) صدای مهیبی آمد و شنیده شد که «دارد می آید، دارد می آید، پناه بگیرید، پناه بگیرید» به اندازه یک زمین فوتبال دیگر مانده بود که بدوم. نمی دانم که موشک بعدی کی برخورد می کند». جانسون می گوید ۴۰ نفر به شکل فشرده در پناهگاه امنی که برای حفاظت از ۱۰ نفر طراحی شده بود، جمع شده بودند.


در بخش آخر گزارش سی. بی. اس آمده است: بیش از ۱۰۰ نفر از نیروهای نظامی که متحمل آن حمله در عین الاسد شدند، به خاطر انفجارها دچار ضربه مغزی شدند. جانسون می گوید که هنوز سردرد دارد، گوش هایش سوت می کشند و کابوس می بیند. او نمی‌داند که چطور زنده مانده است و در این باره می گوید: شانس، تنها چیزی است که واقعا می توانم بگویم این است که خدا از ما حفاظت کرد. چرا که، واقعا کسی از آن جان سالم به در نمی برد»./ ایسنا

ارسال نظر