قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان شهادت ۴ پاسدار ایرانی در حمله آمریکا به کربلا + اسامی نوار مرزی پیرانشهر کجاست و چرا امروز هدف حمله آمریکا قرار گرفت؟ فوری | تغییر ساعت کاری ادارات قم ابلاغ شد / دورکاری برای جبران کسری ساعت + جزئیات

توصیه ویژه سردار قاآنی درباره سردار شهید سلیمانی

توصیه ویژه سردار قاآنی درباره سردار شهید سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران گفت: در انقلاب اسلامی لازم نیست که ما هیچ چیزی را خارج از واقعیت به داستان و رمان تبدیل کنیم، زیرا حقایق زیادی وجود دارد که می‌توان به آن‌ها پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۶ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 01
کد خبر: ۷۹۲۳۹

سردار سرتیپ پاسدار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پانزدهمین جشنواره انتخاب کتاب سال پاسداران اهل قلم که صبح امروز دوشنبه در ستاد کل سپاه پاسداران برگزار شد، اظهار کرد: ویژگی پاسداری از انقلاب اسلامی در «پاسداران اهل قلم» موج می‌زند؛ زیرا خیلی‌ها هستند که خوب می‌نویسند، اما در محیط پاسداری وقتی کسی قلم می‌زند، چند موضوع را باید مورد توجه قرار دهد؛ ابتدا اینکه نویسنده باید مطالبی که می‌نویسد در راستای رسالت پاسداری از انقلاب اسلامی باشد.

 

وی ادامه داد: وقتی یک پاسدار با این نگاه وارد میدان نویسندگی و قلم وکاغذ شود، حس ‌می‌کند هر سطری که می‌نویسد، پشتوانه‌ای برای انقلاب اسلامی است؛ انقلابی که با اقتدار پیش می‌رود.

 

فرمانده نیروی قدس سپاه افزود: اسلام اساساً دین مقاومت است؛ لذا هم حفظ و استمرار و هم تأثیرگذاری آن بر اساس مداری معین است؛ پس تهیه این نوع متن به معنای مقاومت در اصول و پایداری است.

 

سردار قاآنی تأکید کرد: در انقلاب اسلامی لازم نیست که ما هیچ چیزی را خارج از واقعیت به داستان و رمان تبدیل کنیم، زیرا حقایق زیادی وجود دارد که می‌توان به آن‌ها پرداخت.

 

وی اضافه کرد: در انقلاب اسلامی، درباره پاسداری در وادی اسارت هم حرف وجود دارد؛ زیرا در کشورهای دیگر به چنین موضوعی پرداخته نمی‌شود و بیشتر به سایر مباحث می‌پردازند؛ لذا پاسدار اهل قلم اگر بتواند موضوعاتی مانند اسارت را به شیوه‌ای گویا بیان کند، درس‌های بسیاری را می‌تواند بازگو کند.

 

فرمانده نیروی قدس سپاه درباره سپهبد شهید قاسم سلیمانی که امروز خیلی علاقه‌مندی برای نوشتن از او زیاد شده است، گفت: هرکسی که می‌خواهد مطلبی برای شهید سلیمانی بنویسد، باید او را درست تعریف کند، زیرا شهید سلیمانی نیازی به اغراق ندارد؛ در این مدت مطالبی که نوشته شده و حرف‌هایی که درباره او بیان شده است، اشکالات این‌چنینی دارد.

 

سردار قاآنی خاطرنشان کرد: نکته بعدی که باید مورد توجه قرار گیرد، جلوگیری از تحریف واقعیات است؛ تحریف، ایجاد انحراف از تعریف درست نسبت به شهید سلیمانی است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار