دستورالعمل تازه پزشکیان درباره اجرای قانون حجاب کشوری: تریبون مجلس ارث پدری کسی نیست حاج علی اکبری: تفکر بسیجی راه حل مشکلات کشور است پیام تشکر رهبر انقلاب از بانوی ملی‌پوش «موی‌تای» در مسابقات کشورهای اسلامی بیانیه ضد ایرانی غربی‌ها در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی سردار نائینی: محاسبات دشمن درباره قدرت ایران اشتباه بود شهادت دو تن از پاسداران/ سپاه قدس اطلاعیه داد راه حل پزشکیان برای عبور از تهدیدات دشمن/خوابی که برایمان دیده‌اند بیانیه مشترک ایران و 7 کشور دیگر در آژانس اتمی سرلشکر موسوی: بسیج مهیای پاسخ به نیاز‌های مردم و کشور است پزشکیان: بسیاری از مشکلات کشور قابل حل است/ انتخابی برای انتقال پایتخت نداریم دکتر پزشکیان وارد استان قزوین شد پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی ابلاغ دستورالعمل بازنشستگی مادران با ۲۰ سال سابقه خدمت جزئیات طرح جدید پیش نویس نیرو‌های شرکتی

درز اطلاعات محرمانه هسته‌ای به خارج

نبوی عضو مجمع تشخیص گفت: «برخی کشورها با تحفظ و شروطی، به FATF پیوسته‌اند، ما هم می‌توانیم در مجمع تشخیص چنین کاری انجام دهیم، این یک راه است، یک راه دیگر هم اینکه رأی شفاف به عدم پذیرش بدهیم؛ هر چه باشد منافع ملی را در نظر می‌گیریم.»
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۴ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 02
کد خبر: ۷۹۳۳۷
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید مرتضی نبوی عضو مجمع تشخیص مصحلت نظام در برنامه جهان آرا گفت: «اگر همین الان FATF و کنوانسیون‌ها را بپذیریم تغییری ایجاد نمی‌شود چون تحریم‌ها مسئله‌ای جدا هستند بنابراین می‌توان شرط برداشته شدن تحریم‌ها را برای اقدام به پیوستن ایران قرار دهیم.»

 

نبوی افزود: «مقامات دولت معتقدند در صورت پذیرش و پیوستن ایران به FATF باز هم می‌توانیم تحریم‌ها را دور بزنیم البته الان هزینه این کار بالاتر است.»

 

عضو مجمع تشخیص گفت: «برخی کشورها با تحفظ و شروطی، به FATF پیوسته‌اند، ما هم می‌توانیم در مجمع تشخیص چنین کاری انجام دهیم، این یک راه است، یک راه دیگر هم اینکه رأی شفاف به عدم پذیرش بدهیم؛ هر چه باشد منافع ملی را در نظر می‌گیریم.»

 

نبوی گفت: «برخی از نهاد FATF با افراد در داخل ایران تماس می‌گیرند و یک سری اطلاعات محرمانه ما در قضایای هسته‌ای و غیر آن درز کرده است، اگر از درون متحد باشیم و درز اطلاعات نداشته باشیم، خارجی‌ها هم نمی‌توانند سوء استفاده کنند.»

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمدرضا کیانفر
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۴۶ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۳
0
0
سیدمرتضی نبوی عضو مجمع تشخیص مصلحت گفت: یک سری اطلاعات محرمانه ما در قضایای هسته‌ای و غیر آن درز کرده است.

آقای نبوی،
هیچ اطلاعاتی درز نکرده است بلکه جمهوری اسلامی خودش می‌فروشد مثل سرقت اسناد اتمی انفجار نطنز ترور فخری‌زاده و غیره.
گهی با دزد افتد کار و گاهی با عسس ما را، نشد کین آسمان راحت گذارد یک ‌نفس ما را.
عسس با دزد شد دمساز و ما با هر دو بیگانه، به ‌شب ‌از دزد باشد وحشت ‌و روز از عسس‌ ما را.

سرور گرامی،
تنها راه نجات میهن اتحاد ماست که هم‌صدا جمهوری اسلامی را تشویق به انجام دو فوریت نماییم:
1- قطع دشمنی با آمریکا برای دفع تهدیدات خارجی،
2- به رسمیت شناختن حق #آزادی_بیان مصوب قانون اساسی جهت حل مشکلات داخلی،
با تشکر از توجه شما،
پرطرفدارترین اخبار