تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟

افت ۱۵۲ تومانی بهای دلار در این هفته

افت ۱۵۲ تومانی بهای دلار در این هفته قیمت ارز صرافی ملی در دومین هفته ماه اسفند با افت نسبی روبرو شد که قیمت دلار پس از کاهش ۱۵۲ تومانی به رقم ۲۴ هزار و ۶۶۰ تومان رسید.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۱ - ۱۵ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 05
کد خبر: ۷۹۷۰۷

به گزارش راهبرد معاصر قیمت دلار در صرافی ملی در هفته دوم ماه اسفند ۱۵۲ تومان کاهش یافت و با ثبت رقم ۲۴ هزار و ۶۶۰ تومان به کار خود پایان داد.

روز شنبه نرخ ارز در صرافی ملی نسبت به روز پنج شنبه تغییر نکرد و قیمت دلار در رقم ۲۳ هزار و ۷۵۰ تومان و قیمت یورو در رقم ۲۸ هزار و ۶۰۰ تومان ثابت ماند.

روز یکشنبه باتوجه به تعطیلی بازارهای جهانی نرخ ارز در صرافی ملی در ابتدای روز تغییر نکرد اما در ادامه فعالیت بازارها کاهش یافت و قیمت دلار به رقم ۲۳ هزار و ۷۰۰ تومان و قیمت یورو نیز به رقم ۲۸ هزار و ۴۵۰ تومان رسید.

در سومین روز هفته و با آغاز به کار بازارهای جهانی، تنها قیمت یورو در صرافی ملی تغییر کرد و با افزایش ۱۰۰ تومانی به رقم ۳۱ هزار و ۱۰۰ تومان رسید، قیمت دلار نیز در رقم ۲۵ هزار و ۶۰۰ تومان ثابت ماند.

روز سه‌شنبه نیز تنها قیمت یورو در صرافی ملی تغییر کرد و با افت ۱۰۰ تومانی مواجه شد که بر این اساس قیمت یورو به رقم ۳۱ هزار تومان رسید، همچنین قیمت دلار در رقم ۲۵ هزار و ۶۰۰ تومان ثابت ماند.

روز چهارشنبه نرخ ارز در صرافی ملی تغییر نکرد و قیمت دلار در رقم ۲۴ هزار و ۱۰۰ تومان و قیمت یورو نیز در رقم ۲۹ هزار و ۱۰۰ تومان ثابت ماند.

روز پنج‌شنبه نرخ ارز در صرافی ملی به دلیل تعطیلی رسمی به مناسبت میلاد حضرت علی (ع) تغییر نکرد و قیمت دلار در رقم ۲۴ هزار و ۸۱۲ و قیمت یورو در رقم ۳۰ هزار و ۴۰۱ تومان ثابت ماند.

 

تجارت نیوز

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار