شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک انفجار دومین سوپر نفتکش بعد از برخورد با مین دریایی امام‌جمعه اهل‌سنت هیدوچ: امنیت و کرامت زنان باید حفظ شود/ ضرورت پیگیری حوادث خشونت‌آمیز در بلوچستان رهبر انقلاب: در زمانه‌ای که شبکۀ خبیث استکبار با ایجاد انواع محدودیت‌های مربوط به امور درمان و دارو به دنبال تحمیل رنج بر ملّت بزرگ ایران است، کرامت پرستاران تأثیر مهمّی بر سلامت و امنیّت جسمی و روحی جامعه دارد فرمانده سپاه تهران: در همه عرصه‌ها برای دفاع و تهاجم در اوج آمادگی قرار داریم پزشکیان به ارمنستان می‌رود پزشکیان: با بمب و موشک نمی‌توان یک جامعه را وادار به تسلیم کرد دریادار سیاری: تنگه هرمز بسته است/ تا زمانی که کشور‌ها به دنبال تأمین بنزین و گازوئیل هستند، یعنی تنگه هرمز بسته است سخنگوی سپاه: حمله به کشتی‌های متخلف با هماهنگی مسئولان ارشد نظام انجام شد

زنان هم می توانند رجل سیاسی باشند

زنان هم می توانند رجل سیاسی باشند چهره اصولگرا گفت: خیلی‌ها بعد از مجلس نهم و بعد از سال گذشته به ما گفتند باید وارد این عرصه شویم و من قصد کاندیداتوری دارم.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۰ - ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 06
کد خبر: ۷۹۷۵۴

به گزارش راهبرد معاصر «لاله افتخاری» ، چهره سیاسی اصولگرا، در رابطه با تصمیم به کاندیداتوری در انتخابات میان دوره‌ای مجلس گفت: خیلی‌ها بعد از مجلس نهم و بعد از سال گذشته به ما گفتند و به عقیده من باید وارد این عرصه شویم و من قصد کاندیداتوری دارم.

 

او افزود: تجربیاتی ۱۲ ساله وجود دارد و به هر حال برنامه‌هایی دارم و مسائلی وجود دارد، به خاطر انتظاری که مردم و نخبگان دارند به نظر من باید وارد این عرصه می‌شدم. من ۱۲ سال در عرصه سیاسی بودم و برنامه من کاملا مشخص است.

 

افتخاری تصریح کرد: اولویت من بحث نخبگان و مسائل دانش بنیان است و پیگیر این مسائل در گذشته هم بودم. علاوه براین بخشی از برنامه‌ام برای ایثارگران و بخشی قرآنی‌ها است و همچنین بخشی زنان و بخشی هم حوزه انتخابیه است.

 

او اضافه کرد: در مسائل فرهنگی، دینی، جمعیت و زندگی نیز سالها کار کرده‌ام در عرصه بین الملل نیز به همین صورت است در این مدت که در مجلس نبودم، یک سری مسئولیت‌ها بر عهده من گذاشته شد و همین بر تجربیات گذشته افزود. امروز دبیر کل اتحادیه زنان مسلمان هستم و یک بخشی از این مجموعه با داخل و بخشی با خارج در ارتباط است. از این رو غیر از برنامه‌های عمومی مجلس با این موضوعات نیز درگیر هستم.

 

افتخاری در مورد کاندیدای زن برای انتخابات ریاست جمهوری نیز گفت: هر گزینه‌ای که از طرف شورای نگهبان به عنوان رجل سیاسی تایید شود چه خانم و چه آقا اگر در شاخص‌های مربوطه امتیازی قوی کسب کند، مورد حمایت ما خواهد بود. کسانی که وارد گود شده‌اند کم نیستند ولی رشدها خوب بود و باید از بین همه این خوب‌ها خوبترها را انتخاب کرد.

 

وی گفت: سخنگوی شورای نگهبان امکان حضور یک زن را رد نکرده است ما قبلا وزیر زن نداشتیم ولی خانم دستجردی وزیر خانم بود و مشکلی پیش نیامد. ریاست جمهوری یک سایز بزرگتر از وزارت و گامی بلندتر است بنابراین نباید مشکلی باشد و مهم نظر شورای نگهبان است که سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد، مشکلی وجود ندارد و احتمال اینکه یک زن تایید ۱۴۰۰ باشد کاملا وجود دارد.

 

برنا

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار