سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

خط خوردن ۶ بازیکن استقلال از لیست فرهاد مجیدی

فرهاد مجیدی در اولین جلسه تمرین استقلال ۶ بازیکن تیم را کنار گذاشت.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۵ - ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 06
کد خبر: ۷۹۸۸۱

به گزارش راهبرد معاصر فرهاد مجیدی سرمربی جدید استقلال، دیروز در اولین جلسه تمرینی آبی‌پوشان شرکت کرد و به صورت رسمی سکان کار را برای ادامه فصل به دست گرفت. در این جلسه تمرینی ۳۵ بازیکن حاضر بودند تا زیر نظر سرمربی جدید تیم آماده بازی هفته هفدهم لیگ برتر مقابل فولاد خوزستان و شاگردان نکونام شوند؛ اما حضور تعداد زیاد بازیکنان باعث ناراحتی فرهاد مجیدی شده است.

فرهاد مجیدی که از شلوغی تمرین استقلال گله‌مند بود در این مورد به اعضای تیم گفته است کدام تیم لیگ برتری با این تعداد بازیکن تمرین می‌کند؟ در همین راستا دو بازیکن سابق نساجی که به تازگی راهی استقلال شده‌اند، نظر سرمربی استقلال را جلب نکردند و حسابی مورد انتقاد او قرار گرفته‌اند. به نظر می‌رسد کیفیت این بازیکنان مورد قبول فرهاد مجیدی نباشد. در کنار این دو بازیکن چند بازیکن تیم امید هم در تمرین بزرگسالان حاضر می‌شدند که سرمربی استقلال از آن‌ها خواست فعلا فقط در تمرین تیم امید شرکت کنند و در تمرین بزرگسالان حاضر نشوند.

سایت طلا

ارسال نظر