رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو

کدخدایی: ایرادهای بودجه 1400 همانند سال‎های قبل است

سخنگوی شورای نگهبان گفت: ایرادهای این شورا به بودجه سال آینده کشور مشابه سال‌های گذشته است و با اصلاحاتی از سوی مجلس مرتفع می شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۷ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 08
کد خبر: ۸۰۱۲۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، عباسعلی کدخدایی در واکنش به انتشار برخی اخبار در فضای مجازی با موضوع ایرادات فراوان این شورا به بودجه ۱۴۰۰، با بیان اینکه این ایرادها مانند همیشه و همه ساله و مشابه است، اظهار داشت: شورای نگهبان از هفته گذشته که مجلس بررسی جزئیات بودجه را در دست داشت؛ به شکل غیر رسمی برخی از تبصره ها را دریافت کرد و آن را مورد بررسی قرار داد.

سخنگوی شورای نگهبان افزود: از روز گذشته با ارسال بودجه از سوی قوه مقننه؛ شورای نگهبان در سه نوبت کاری جزئیات بودجه را مورد بررسی قرار داده و امروز و فردا نیز این جلسات فوق العاده ادامه دارد و امیدواریم در یکی دو روز آینده بررسی بودجه سال آینده به پایان برسد و نتیجه را به مجلس شورای اسلامی اعلام کنیم.

کدخدایی همچنین گفت: جلسه ای با حضور برخی از حقوقدانان و نمایندگان مجلس تشکیل و نظرات ما به شکل شفاف به اعضای کمیسیون تلفیق تبیین شد؛ فکر می کنم این نشست به رفع ایرادات بودجه سال آینده کمک کند.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار