️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد

قالیباف: کولبری یکی از زخم‌های کهنه است/ کمک به رفع محرومیت کردستان در بودجه ۱۴۰۰ دیده شده است

قالیباف: کولبری یکی از زخم‌های کهنه است/ کمک به رفع محرومیت کردستان در بودجه ۱۴۰۰ دیده شده است رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: کردستان اگرچه ظرفیت‌های فراوانی دارد اما به نسبت شاخص‌های توسعه محروم است که کمک به رفع این محرومیت در بودجه ۱۴۰۰ دیده شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۶ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 09
کد خبر: ۸۰۱۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدباقر قالیباف در بدو ورود به فرودگاه سنندج در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: کردستان یکی از مناطق پرظرفیت و هم متاسفانه مناطق محروم کشور به نسبت شاخص‌های توسعه است.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی اذعان کرد: براساس برنامه حضور و نظارت‌های میدانی برای پروژه‌ها خاصتا کمک به اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام بعد از اتمام برنامه بودجه در مجلس، اولین سفر به کردستان برنامه‌ریزی شد.

 

وی افزود: قبل از این سفر هم بررسی‌هایی در استان انجام شده و نظام مسائل کردستان مشخص است و در این بازدید تقریبا به حوزه‌های مختلف شهرستان‌ها سرکشی داریم.

 

قالیباف تصریح کرد: با استاندار و شورای برنامه‌ریزی استان هم جلساتی خواهیم داشت که ان‌شاالله بتوانیم به تکمیل پروژه‌هایی که سالیان زیادی است کند پیش می‌رود، کمک کنیم.

 

وی عنوان کرد: در بحث محرومیت‌زدایی که در بودجه ۱۴۰۰ هم دیده شده است نگاه ویژه‌ای به کردستان داریم.

 

وی همچنین افزود: در این سفر سه نفر از روسای کمیسیون‌ها از جمله رئیس کمیسیون صنایع مجلس حضور دارند تا در کردستان بتوانیم به حوزه صنایع بخصوص صنایع تبدیلی و مسائل کشاورزی کمک کنیم.

 

قالیباف بررسی مشکل آب شرب و کشاورزی کردستان را یکی دیگر از برنامه‌های سفر به این استان عنوان کرد و گفت: یک بخش دیگر برنامه مربوط به موضوعات و مسائل مرز و کولبری است که از زخم‌های کهنه مرزی ما هم در شمالغرب و هم در جنوب شرق است.

 

وی گفت: امیدواریم با کارشناسی و نظرات استان و صحبت‌هایی که با وزرا و سازمان برنامه و بودجه داشتیم در سال ۱۴۰۰ تحرکی در کردستان داشته باشیم./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار