وزیر خارجه فرانسه: برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین مصمم هستیم واکنش هند به بیانیه ارتش پاکستان درباره حمله انتحاری مرگبار وزیرستان جزئیات گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان حمایت تمام قد ترامپ از نتانیاهو با به رخ کشیدن کمک‌های مالی آمریکا وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه

وزارت خارجه آمریکا: سیاست ما حمایت از راهکار دو دولتی است

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با اشاره به تمایل دولت جدید این کشور برای از سرگیری کمک‌ها به فلسطینیان، گفت سیاست رئیس‌جمهور آمریکا حمایت از راهکار دو دولتی است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۰ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 09
کد خبر: ۸۰۱۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  علی‌رغم تلاش رژیم صهیونیستی برای از بین بردن هرگونه شانس اجرای راهکار دو دولتی جهت پایان دادن به مناقشات فلسطین، دولت جدید آمریکا حمایت خود از این راهکار را اعلام کرد.

 

«ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا بامداد امروز (سه‌شنبه به وقت تهران)، گفت دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور این کشور به راهکار دو دولتی در مسئله فلسطین متعهد است.

 

پرایس طی نشست خبری روزانه ضمن طفره رفتن از پاسخ به سوالی درباره اینکه واکنش دولت آمریکا به زندانی بودن تعداد زیادی از زنان فلسطینی توسط رژیم صهیونیستی چیست، مدعی شد: «پاسخ مشخصی برای آن ندارم. اگر چیز خاصی بود که می‌خواستیم به شما اطلاع دهیم، حتما می‌گوییم».

 

به نوشته وبگاه وزارت خارجه آمریکا، وی اما برای توجیه این صحبت خود، افزود: «به‌طور کلی، هدف ما راهکار دو دولتی است،‌ یک راهکار دو دولتی که در آن اسرائیل به‌صورت مسالمت‌آمیز در کنار یک دولت فلسطینی معتبر وجود داشته باشد».

 

پرایس در ادامه توضیح داد: «ما از راهکار دو دولتی حمایت می‌کنیم زیرا نه تنها با ارزش‌ها و منافع ما همخوانی دارد بلکه در حقیقت با ارزش‌ها و منافع منطقه نیز مطابقت می‌کند. یک راهکار دو دولتی، وجود اسرائیل به عنوان یک دولت یهودی را تضمین کرده و همزمان آمال قانونی و مشروع فلسطینی‌ها برای داشتن عزت و حق تعیین سرنوشت در دولت خودشان را محقق می‌کند».

 

این دیپلمات آمریکایی که با اصرار یک خبرنگار برای مشخص کردن موضع حمایتی واشنگتن درخصوص نقض حقوق فلسطینیان مواجه شد، گفت: «ما به عنوان یک دولت، در پی تعمیق ارتباطات خود با مردم فلسطین و رهبری فلسطین هستیم... ما در حال بازنگری در حضور دیپلماتیک [سفارتخانه در قدس اشغالی] هستیم».

 

وی همچنین اضافه کرد: «ما قبلا هم درباره تعهد خود برای کمک مالی به فلسطینی‌ها از جمله آوارگان، صحبت کرده‌ایم. ما به همه آنها متعهد هستیم».

 

پیش از این نیز، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا در تماس تلفنی با «گابی اشکنازی» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی، اجرای راهکار دو دولتی را برای پایان دادن به منازعه با فلسطینی‌ها لازم دانست./ فارس

 

ارسال نظر
آخرین اخبار