واکنش تند رئیس مجلس به اظهارات ترامپ ورود کمیسیون امنیت ملی مجلس به برگزاری تجمعات اخیر در دانشگاه‌ها دفتر حسن روحانی گزارش فیگارو را تکذیب کرد فرمانده جدید تیپ نیرو‌های ویژه صابرین منصوب شد/ سردار محمد حسینی کیست؟ اقدام مضحک مزدوران منافقین در تهران رزمایش ترکیبی ۱۴۰۴ نیروی زمینی سپاه برگزار شد عارف: تاکنون به بیش از دو هزار خانواده جان‌باختگان سرکشی شده است کشف ۱۵ قبضه سلاح جنگی در عملیات پلیس در نی‌ریز پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم پزشکیان: مذاکرات اخیر با سیگنال‌های دلگرم‌کننده همراه بود پزشکیان: افراد یا گروه‌هایی که اسناد و مدارکی در زمینه حوادث دی‌ماه دارند، ارائه کنند ادعای نیویورک تایمز از بازآرایی هرم قدرت در ایران / علی لاریجانی در کانون تصمیم‌های امنیتی واکنش نشریه سپاه به ادعای پناه گرفتن «ایران» و «فرماندهان ایران» در زیر بیمارستان‌ها عارف: دولت مال مردم‌خور نیست/ امروز کسی نگاه توهین‌آمیز به بخش خصوصی ندارد

قالیباف: درصد کمی از ظرفیت معادن استفاده می‌شود

-رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه از درصد کمی از ظرفیت‌های معادن کشور استفاده می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۶ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 09
کد خبر: ۸۰۲۳۲

به گزارش راهبرد معاصر محمدباقر قالیباف عصر امروز در بازدید میدانی از معدن طلای زرکوه شهرستان قروه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: معادن یکی از ظرفیت‌های بسیار خوب کشور بوده و اقدامات خوبی در زمینه کانی‌ها و فولاد صورت گرفته و رشد خوبی داشته است.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه  از درصد کمی از ظرفیت معادن کشور استفاده کرده‌ایم، گفت: خام‌فروشی معادن یکی دیگر از مشکلات کنونی در حوزه معادن بوده که در حال تلاش در زمینه فرآوری مواد معدنی استخراج شده از معادن کشور هستیم و اقدامات خوبی تاکنون صورت گرفته است.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در استان کردستان در زمینه سنگ آهن و فولاد اقدامات و برنامه‌ریزی‌های خوبی صورت گرفته و معدن طلای شهرستان قروه نیز یکی از فرصت‌های مناسب استان محسوب می‌شود، تصریح کرد: براساس گزارش‌های دریافتی معدن طلای کردستان پس از دو دهه غیرفعال بودن، اکنون فعال شده و در شرایط خوبی قرار دارد و یکی از بهترین معادن از لحاظ حجم استخراج و کیفیت است.

وی گله‌مندی‌های اهالی روستاهای اطراف معدن طلای قروه را به‌حق دانست و اظهار کرد: باید مردمان این منطقه از امکانات اشتغال‌زایی، اجتماعی و خدمات زیرساختی برخوردار شوند کمااینکه بنده نیز در مجلس این موضوع را پیگیری کرده تا دولت از سهم 15 درصدی معادن که به خزانه واریز می‌شود، در استان و منطقه هزینه کند.

انتهای پیام/481/ی

تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده