پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو بازداشت سه عنصر تروریستی سلطنت‌طلب در پرند توسط سپاه حضرت حیدر کرار (ع) دریادار تنگسیری: اشراف کاملی در تنگه هرمز داریم دعوت سپاه از مردم برای شرکت در آیین‌های گرامیداشت شهدای حوادث اخیر جزئیات رزمایش «کنترل هوشمند تنگه هرمز» نیروی دریایی سپاه ۵۱ نماینده خواستار اتخاذ مواضع انقلابی در قبال طرح صلح ابراهیم شدند مجلس میزان پاداش پایان خدمت بازنشستگان را تعیین کرد آخرین جزئیات از شایعه فرزند کاظم صدیقی در لندن

اعزام هیات‌های نظارتی مجلس به مراکز هسته‌ای کشور

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس از اعزام هیات‌های مجلس به مراکز هسته‌ای جهت نظارت بر اجرای قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 10
کد خبر: ۸۰۲۹۹

 به گزارش راهبرد معاصر؛ مجتبی ذوالنوری با اشاره به کمیته نظارت بر اجرای قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از منافع ملت، گفت: کمیسیون امنیت ملی مجلس به زودی چند تیم نظارتی به مراکز هسته‌ای کشور اعزام می‌کند. ترکیب این هیات‌ها متشکل از نمایندگان عضو کمیسیون امنیت ملی و کمیسیون انرژی مجلس جهت نظارت تخصصی بر اجرای قانون است، البته برخی افراد متخصصی که در مجلس هستند اما عضو این دو کمیسیون نیستند نیز به همراه کارشناسان هسته‌ای خارج از مجلس به این تیم‌های نظارتی اضافه می‌شوند.

 

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: از سوی دیگر چک لیست‌هایی تهیه کردیم که دو بخش دارد؛ نخست، مواردی که در قانون اقدام راهبردی آمده را طبق جدول بندی شده مشخص کردیم و حدود 15 اقدام که سازمان انرژی اتمی بر اساس قانون باید انجام دهد مانند میزان غنی سازی و زمان اجرای قانون و غیره در این چک لیست‌ها تعریف شده است.

 

​وی اضافه کرد: در بخش دوم حدود 10 تا 15 اقدامی که در راستای کاهش دسترسی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به نظارت‌ها و مراکز هسته‌ای باید انجام شود به صورت جزئی و چک لیستی مشخص شده کردیم تا تیم نظارتی مجلس هنگام بازدید در مراکز هسته‌ای صرفا سخنرانی نشنوند بلکه تمام موارد را بررسی کنند و جواب بگیرند که قابل ارزیابی باشد و ما بتوانیم بر اساس آن اقدام کنیم.

 

ذوالنوری با تاکید بر اینکه این نوع نظارت برای اولین بار از سوی کمیسیون امنیت ملی و مجلس انجام می‌شود، تصریح کرد: تلاش شده تا نظارت هوشمندانه، هدفمندانه، تخصصی و خروجی محور از سوی مجلس بر اجرای قانون اقدام راهبردی انجام شود تا ما بتوانیم ارزیابی کمّی از عملکرد دستگاه‌های مجری داشته باشیم. هیات‌ها بعد از مشخص شدن افراد به سازمان انرژی اتمی معرفی می‌شوند./خانه ملت

ارسال نظر
آخرین اخبار