جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴

اقدامات دولت برای رفع تحریم‌ها و با نوید زندگی بهتر به مردم برای سال ۱۴۰۰

رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: همه تلاش رئیس‌جمهور این است تا دولت را بدون تحریم به دولت بعدی تحویل دهد و این برای ما بسیار مهم است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۰ - ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 12
کد خبر: ۸۰۴۹۳

 به گزارش راهبرد معاصر؛ محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور درباره اقدامات دولت برای رفع تحریم‌ها و با نوید زندگی بهتر به مردم برای سال ۱۴۰۰ اظهار کرد: تلاش دولت این است که هر چه سریعتر تحریم‌ها برداشته شود و دولت را بدون تحریم به دولت بعدی تحویل دهیم و این برای ما خیلی مهم است.

 

وی افزود: رئیس جمهور همه وقت و تلاش خود را برای انجام این کار می‌گذارد و وزیر خارجه و بقیه همکاران هم در حال تلاش هستند.

 

رئیس دفتر رئیس جمهور خاطرنشان کرد: مهم این است که کرامت ما حفظ شود و اقداماتمان از موضع قدرت و چیزی باشد که به صراحت مقام معظم رهبری اعلام فرمودند.

 

واعظی با اشاره به اظهارات برخی افراد غیر مسئول درباره مسائل مهم تصریح کرد: متاسفانه برخی افراد هیچ مسئولیتی ندارند و به طور مرتب مطالبی بیان می‌کنند که کار را برای ما مشکل می‌کند. باید اجازه دهیم مسائل ملی و بسیار مهم مسیر خود را که شورای عالی امنیت ملی است، پیش برود.

 

وی ادامه داد: برخی که قصد حضور در انتخابات را دارند به هر دلیلی برداشتن تحریم را به نفع خود نمی‌دانند و می‌خواهند همیشه بهانه‌هایی برای حمله به دولت داشته باشند. برخی دیگر که مسئولیت دارند یا ندارند هم به شکل دیگری مانع‌تراشی می‌کنند در حالی که یکی از اهداف جدی دولت این است که این کار انجام شود.

 

رئیس دفتر رئیس جمهور درباره برنامه‌ها و اقدام دیگر دولت، گفت: ما قصد داریم زمانی‌که دولت را تحویل می‌دهیم، مسئله کرونا در کشور هم از نظر واکسیناسیون و درمان و پیشگیری به جایی رسیده باشد که دیگر دغدغه مردم نباشد.

 

واعظی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا عدم تعیین تکلیف لوایح مرتبط با FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام می‌تواند بهانه‌ای برای برداشته شدن تحریم‌ها باشد یا نه، اظهار کرد: بحث تحریم متفاوت از FATF است. اما در داخل ایران برخی این دو را با هم مرتبط می‌دانند و این ارتباط از حیث فنی نیست بلکه سیاسی است.

 

وی ادامه داد: این افراد می‌گویند اگر غربی‌ها می‌خواهند حسن نیت نشان دهند نمی‌توانند هم تحریم را بر ما اعمال کنند و هم در ارتباط FATF با ما همکاری کنند و یک بحث سیاسی را مطرح می‌کنند.

 

واعظی خاطرنشان کرد: دولت علاقه‌مند است هم تحریم برداشته شود هم با FATF همکاری کند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار