قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟ افزایش حقوق کارگران نهایی شد؟ قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تصویب شد / پرونده ایران پس از ۲۰ سال به شورای امنیت رفت قیمت طلا امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / هر گرم طلا ۸۱۱ هزار تومان گران شد + جدول قیمت سکه امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / سکه ۲۴۱ میلیون تومان شد + جدول شرایط فروش ۳ محصول زاوینا موتور آخرین قیمت سکه امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ / جزییات قیمت انواع سکه‌ها فروش بدون قرعه کشی سایپا طرح مشارکت شهریور ۱۴۰۵ + شرایط و خودرو‌ها آخرین قیمت طلا امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ پرداخت مشروط ۲۰۰ میلیون وام قرض‌الحسنه به مسکن ملی قیمت خودرو‌های سایپا امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ / قیمت کوییک چند؟ + جدول آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ | جزئیات کامل انواع سوت پیش بینی قیمت دلار فردا پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵

افزایش ۲۵ درصدی توزیع روغن در ۲ ماه گذشته

افزایش ۲۵ درصدی توزیع روغن در ۲ ماه گذشته رزم‌حسینی گفت: اقدامات لازم برای تامین کالاهای مورد نیاز شب عید و ایام ماه مبارک انجام شده و توزیع روغن در ۲ ماه گذشته ۲۵ درصد افزایش یافته است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۰ - ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 10
کد خبر: ۸۰۳۲۶

به گزارش راهبرد معاصر علیرضا رزم‌حسینی در خصوص تامین کالا در ایام پایانی سال گفت: خوشبختانه وزارت صمت و وزارت جهاد کشاورزی، اقدامات لازم را در این زمینه انجام داده‌اند و با استفاده از ظرفیت تشکل‌ها، اتحادیه‌ها و اصناف، هماهنگی لازم برای توزیع و عرضه کالا انجام شده است.

عرضه مستقیم میوه در سراسر کشور با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی

وی با اشاره به جلسه هفته گذشته مسئولان امور بازرگانی داخلی با بخش‌های مختلف تولید، نگهداری، توزیع و عرضه میوه، تاکید کرد: پیش‌بینی‌ها و برنامه‌ریزی‌های لازم در این خصوص انجام شد و با همکاری استانداری‌های سراسر کشور، نقاطی برای عرضه مستقیم کالا و نیز توزیع از طریق شبکه منتخب توزیع در دستور کار قرار گرفته است و در تهران نیز ۸۰ نقطه در سطح استان برای این کار در نظر گرفته شده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت، با بیان اینکه در شبکه توزیع نواقصی وجود دارد، گفت: در خصوص بازار مرغ و تخم مرغ، وزارت صمت مسئول تأمین کالا‌های وارداتی با ارز ترجیحی است و بعد از ترخیص از گمرک، کالا در اختیار وزارت جهاد کشاورزی قرار می‌گیرد و شبکه مربوط به تامین مرغ و تخم مرغ با وزارت جهاد کشاورزی است.

رزم حسینی با اشاره به رشد ۲۵ درصدی توزیع روغن نسبت به ۲ ماه گذشته گفت: ممکن است در مواردی به دلیل مشکلات در حمل و نقل این توزیع با تاخیر و مشکل روبرو شده باشد، اما موقتی و موردی بوده است.

سیاست وزارت صمت روان‌سازی واردات مواد اولیه تولید است

وی وضعیت موجودی کالا در کشور و نیز شرایط تولید را مطلوب عنوان کرد و افزود: در چند ماه گذشته شاهد روان‌سازی و رشد واردات کالا‌های اساسی و مواد اولیه تولید کارخانجات بودیم؛ امسال بیش از هزار و ۳۰۰ واحد تولیدی غیر فعال، به چرخه تولید برگشته است و وزارت صمت و بانک مرکزی به دنبال روان‌سازی در واردات مواد اولیه برای واحد‌های تولیدی هستند.

وزیر صمت در خصوص توزیع سیمان گفت: شبکه جاری توزیع سیمان و عاملیت آن در کشور در اختیار شرکت‌های تولیدی است.

باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار