حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی توقیف ۶۷ ملک صاحب چای دبش برای جبران خسارات شاکی‌ها کرونا برگشت؟ آخرین وضعیت کرونا در ایران و علائم کرونای جدید آخرین مهلت ثبت درخواست سرویس مدرسه در سامانه سپند هشدار هواشناسی برای شمال کشور / بارندگی شدید در راه این استان‌ها زمان پرداخت فوق العاده ویژه معلمان + شرط دریافت و جدول زمانی نحوه فعالیت مدارس در سال تحصیلی جدید / مدارس حضوری یا مجازی؟ + جزییات دفترچه انتخاب رشته آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی منتشر شد

ممنوعیت های سفرهای نوروزی مشخص شد

ممنوعیت های سفرهای نوروزی مشخص شد وزیر کشور گفت: در مصوبه ستاد کرونا مقرر شده است که شهرهای قرمز و نارنجی سفر ممنوع باشد اما بقیه شهرستانها و شهرها سفر آزاد است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۴ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 11
کد خبر: ۸۰۴۴۸

به گزارش راهبرد معاصر عبدالرضا رحمانی فضلی شامگاه پنجشنبه در پایان سفر خود به قم در گفت و گو با خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر چگونگی شرایط سفرهای نوروزی اظهار داشت: ستاد ملی مبارزه با کرونا در این زمینه مصوبه دارد و ما نیز تابع آن هستیم.

وی افزود: در این ستاد مقرر شده شهرهایی که رنگ بندی کرونایشان قرمز و نارنجی است سفر کردن به آنها ممنوع باشد ولی سفر به بقیه شهرستان ها و شهرهای کشور آزاد است.

وی گفت: توصیه می کنیم اگر کسانی فکر می کنند که قدرت و شرایط رعایت پروتکل ها را ندارند از سفر خودداری کنند، اما پروتکل ها را شدیدتر کردیم.

وی خاطرنشان کرد: مردم قبل از رفتن به هتل و رستوران جهت اطمینان بیشتر از بهداشتی بودن این مراکز با وزارت میراث فرهنگی هماهنگ کنند.

رحمانی فضلی با اشاره به ارائه دستورالعمل های لازم برای اتوبوس ها، قطارها و هواپیماها خاطرنشان کرد: محور سلامت و صحت مردم، خود مردم هستند و آنچه که وظیفه دولت و دستگاه های اجرایی است مهیا کردن امکاناتی مانند پزشک، دارو و تخت و همچنین ارائه تذکرها و توصیه های لازم است.

وزیر کشور تاکید کرد: نیت و رویکرد ما این نیست که در خصوص مردمی که یک سال در سختی هستند از روش های جرمی و برخوردهای قانونی استفاده کنیم ولی برغم همه خویشتنداری ها در برخی موارد مجبور می شویم با متخلفان و عده معدودی که در رابطه با سلامت عموم مردم تخلف می کنند برخورد کنیم.

وی کرونا را یکی از دغدغه ها و نگرانی های مسئولان عنوان کرد و افزود: روند درمان، پیشگیری و مقابله با این بیماری با همکاری که بین وزارت بهداشت، استانداری ها، هلال احمر و بسیج و بویژه با رعایت پروتکل های بهداشتی، یک روند بسیار خوبی است.

وزیر کشور همچنین با اشاره به وضعیت کرونا در قم گفت: در حرم حضرت معصومه (س) که مشرف شدم، دیدم که فضای بسیار خوبی است و پروتکل ها کاملا رعایت می شود برای همین روند بیماری در قم نیز یک روند قابل قبول و خوبی است.

وی افزود: برای ما مبتلا شدن حتی یک نفر هم جای دغدغه و نگرانی دارد امیدوارم مردم با همین قوت و شدت مسائل بهداشتی را رعایت نموده، مراقبت ها را انجام، و به دستورها نیز توجه کنند.

وزیر کشور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دیدار خود با مراجع و علما گفت: در این دیدارها توصیه هایی در رابطه با مشکل های معیشتی و تامین کالاهای شب عید مردم بیان شد و نگرانی هایی که منتقل شده را در دولت مطرح خواهم کرد.

وی همچنین با اشاره به بازدید و همچنین افتتاح چند طرح عمرانی در قم تصریح کرد: در مجموع فضای قم فضای بسیار مثبتی است و وحدت بین مسئولان بسیار بالاست و همه با انگیزه کار می کنند، قرار شد برخی از مشکل ها را پیگیری کنیم تا به موقع حل شود.

وزیر کشو با اشاره به بازدید خود از فرمانداری قم و محل ثبت نام از داوطلبان ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا بیان کرد: تا زمان بازدید حدود ۳۴ تَن ثبت نام کرده بودند و هیات اجرایی هم تشکیل شده امیدوارم مردم در بحث مقدمات انتخابات و مشارکت نقش بسیار فعالی را ایفا کنند و بار دیگر شاهد حضورشان در صحنه باشیم.

منبع: انتخاب

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار