ممنوع الخروجی مذاکره کننده ارشد ایران با FATF/ نصیری درخواست تابعیت آمریکا کرده بود-راهبرد معاصر
وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام همتی: از رونق گذشته در مناطق آزاد خبری نیست فرمانداری: مرز مهران بازگشایی می‌شود نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد ویتامین دی به درمان دیابت کمک می‌کند؟ پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم صعود پرسپولیس به یک هشتم در غیاب ۶ ستاره اصلی | کُت تن لوکاس ژوائو است قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

ممنوع الخروجی مذاکره کننده ارشد ایران با FATF/ نصیری درخواست تابعیت آمریکا کرده بود

مذاکره کننده ارشد ایران در کارگروه ویژه اقدام مالی که با حضور در کنسولگری امریکا در کشور امارات درخواست تابعیت برای خود و خانواده‌اش کرده است، ممنوع الخروج شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۲ - ۲۸ آبان ۱۳۹۷ - 2018 November 19
کد خبر: ۸۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ میثم نصیری احمدآبادی، مذاکره کننده ارشد ایران در کارگروه ویژه اقدام مالی FATF و رئیس مرکز اطلاعات مالی و مبارزه با پولشویی، مستقر در وزارت امور اقتصادی و دارایی ممنوع الخروج شد. وی مسئولیت پیگیری و پیاده سازی ضوابط، دستورالعمل‌ها و مذاکره با مسئولان ارشد کارگروه اقدام مالی FATF در داخل کشور را بر عهده دارد.


به نظر می رسد دلیل ممنوع الخروج شدن میثم نصیری احمدآبادی این بوده که وی با حضور در کنسولگری امریکا در کشور امارات درخواست تابعیت برای خود و خانواده‌اش کرده است. همچنین یکی از بستگان نزدیک نصیری احمدآبادی هم ساکن و تبعه کشور آمریکا است.


این روزها اخبار مختلفی درباره تبعات پذیرش FATF از سوی جمهوری اسلامی ایران در رسانه ها منتشر می شود. موافقان معتقدند عضویت در این کنوانسیون و 4 لایحه الحاقی می تواند راهکاری برای انجام تبادلات مالی با سایر کشورها باشد ولی مخالفان براین باورند با توجه به سابقه بدعهدی کشورهای اروپایی از یک طرف و عدم ضرورت در پیوستن به ایین کنوانسیون که با استانداردهای مطابق میل غربی ها نوشته شده است، از طرفی دیگر، پذیرش FATF منطبق با منافع ملی نیست.


اکنون مهمترین مسئله درباره FATF بحث و تبادل نظر بر سر پذیرش یا رد CFT میان شورای نگهبان و مجلس شورای اسلامی است که براساس اخبار منتشر شده، مقرر گردیده کمیته از کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی برای بررسی اشکلات و ابهامات مطروحا از سوی شورای نگهبان تشکیل شود.


ارسال نظر
آخرین اخبار