سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

ممنوع الخروجی مذاکره کننده ارشد ایران با FATF/ نصیری درخواست تابعیت آمریکا کرده بود

مذاکره کننده ارشد ایران در کارگروه ویژه اقدام مالی که با حضور در کنسولگری امریکا در کشور امارات درخواست تابعیت برای خود و خانواده‌اش کرده است، ممنوع الخروج شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۲ - ۲۸ آبان ۱۳۹۷ - 2018 November 19
کد خبر: ۸۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ میثم نصیری احمدآبادی، مذاکره کننده ارشد ایران در کارگروه ویژه اقدام مالی FATF و رئیس مرکز اطلاعات مالی و مبارزه با پولشویی، مستقر در وزارت امور اقتصادی و دارایی ممنوع الخروج شد. وی مسئولیت پیگیری و پیاده سازی ضوابط، دستورالعمل‌ها و مذاکره با مسئولان ارشد کارگروه اقدام مالی FATF در داخل کشور را بر عهده دارد.


به نظر می رسد دلیل ممنوع الخروج شدن میثم نصیری احمدآبادی این بوده که وی با حضور در کنسولگری امریکا در کشور امارات درخواست تابعیت برای خود و خانواده‌اش کرده است. همچنین یکی از بستگان نزدیک نصیری احمدآبادی هم ساکن و تبعه کشور آمریکا است.


این روزها اخبار مختلفی درباره تبعات پذیرش FATF از سوی جمهوری اسلامی ایران در رسانه ها منتشر می شود. موافقان معتقدند عضویت در این کنوانسیون و 4 لایحه الحاقی می تواند راهکاری برای انجام تبادلات مالی با سایر کشورها باشد ولی مخالفان براین باورند با توجه به سابقه بدعهدی کشورهای اروپایی از یک طرف و عدم ضرورت در پیوستن به ایین کنوانسیون که با استانداردهای مطابق میل غربی ها نوشته شده است، از طرفی دیگر، پذیرش FATF منطبق با منافع ملی نیست.


اکنون مهمترین مسئله درباره FATF بحث و تبادل نظر بر سر پذیرش یا رد CFT میان شورای نگهبان و مجلس شورای اسلامی است که براساس اخبار منتشر شده، مقرر گردیده کمیته از کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی برای بررسی اشکلات و ابهامات مطروحا از سوی شورای نگهبان تشکیل شود.


ارسال نظر