لاریجانی: دروغ است که ایران مذاکره نمی‌کند رهبر انقلاب امشب با مردم سخن خواهند گفت دیدار رئیس جمهور با رهبر انقلاب پیش از حضور در نشست مجمع عمومی سازمان ملل استاندار تهران: از ابتدای امسال، یک میلیون و چهارصد هزار نفر از اتباع غیر مجاز کشور طرد شدند/ از هفته جاری مرحله دوم طرد اتباع آغاز می‌شود فرمانده کل سپاه: در جنگ ۱۲ روزه توانستیم دشمنی را که آمده بود نظام را به زانو در آورد، به زانو در بیاوریم احراز شهادت تمام هزار و ۶۴ تن شهید جنگ ۱۲ روزه/ بیش از ۵ هزار و ۸۰۰ نفر مجروح شدند جانشین فرمانده کل سپاه: تلفن‌های همراه هوشمند یکی از ابزار‌های مهم دشمن در ردیابی و نقطه‌یابی افراد هستند؛ سامانه‌های موشکی و پهپادی اغلب بر همین فرکانس‌ها تنظیم می‌شوند پیام رهبر انقلاب در پی قهرمانی مقتدرانه تیم ملی کشتی فرنگی ایران در جهان: کار شما و برادرانتان در کشتی آزاد، ملت را شادمان و کشور را آبرومند کرد سفر رئیس‌جمهور پزشکیان به نیویورک با هیأت همراه محدود/ تأکید بر کاهش هزینه‌ها حقوق نمایندگان مجلس چقدر است؟ پزشکیان: با اسنپ‌بک نمی‌توان جلوی ما را گرفت واکنش محمد مخبر به فعال شدن اسنپ بک؛ ایران چالش را به فرصت تبدیل می‌کند علم‌الهدی: مشکل آمریکا دین‌داری، استقلال و عزت ایران است عارف: جامعه در پرداخت مالیات نباید احساس ظلم کند خطیب نماز جمعه تهران: انقلاب اسلامی پرچم عفاف و هویت زن مسلمان را برافراشت

حقوق نمایندگان مجلس در سال ۱۴۰۰ چقدر است؟

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی حقوق نمایندگان را بین ۱۰ تا ۱۲ میلیون تومان عنوان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۳ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 16
کد خبر: ۸۰۹۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدحسین فرهنگی در حاشیه جلسه علنی صبح امروز(سه شنبه) مجلس در جمع خبرنگاران گفت: حقوق نمایندگان همان میزان ۱۰ تا ۱۲ میلیون تومان با توجه به مؤلفه‌های مؤثر در حقوقشان است که هیچ نماینده‌ای از هزینه دفاتر برای حقوق خود استفاده نمی‌کند.

 

وی افزود: امروز بخشی از موارد ارجاعی شورای نگهبان در مورد لایحه بودجه سال آینده را بررسی می‌کنیم و پس از تأیید، تصویب و در صورت تأیید شورا، فردا جلسه‌ای در پارلمان نخواهیم داشت، وگرنه بعدازظهر امروز یا فردا نشست خواهیم داشت.

 

نماینده مردم تبریز در مجلس ادامه داد: همه نمایندگان ودیعه مسکن و هزینه خودرو را نگرفته‌اند و کسانی که به این ودیعه نیاز داشتند، در حد نیاز استفاده کرده‌اند. با توجه به اتفاقات اخیر درباره خودروها، این وسایل هم به صورت امانی در اختیار نمایندگان قرار گرفته است. امروز مجلس تلاش می‌کند نظرهای شورای نگهبان در مورد اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری را تأمین کند و به انتخابات سال بعد برسد.

 

فرهنگی همچنین گفت: جلسه غیر علنی امروز برای جمع بندی و ارزیابی اقدامات و عملکرد دوره یازدهم مجلس بود که ریاست مجلس و تعدادی از نمایندگان در مسائلی مانند اشتغال، مسکن و ساختار بودجه اظهار نظر کردند. همچنین در زمینه مقدمات مسائل آینده پارلمان هم بحث شد.

 

وی در پایان گفت: در حاشیه مجلس هم نکته‌ای درباره هزینه‌های نمایندگان و انتشار میزان حقوق آنها مورد بحث بود که کاملاً بخشی از گزارش منتشر شده در این باره درست است؛ از این جهت که نمایندگان در سطح کشور بعضاً با چند دفتر در حوزه انتخابیه خود سر و کار دارند که هزینه‌های مجلس در حساب جداگانه‌ای مانند همه دستگاه‌های اجرایی قرار داده می‌شود و ربطی هم به حقوقشان ندارد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر