طرح جدید نمایندگان مجلس برای تشکیل سازمان طب ایرانی اسلامی + متن کامل-راهبرد معاصر
رفع مشکل دو تابعیتی مدیران ارشد کشور تکذیب شد موافقت کمیسیون تلفیق با اختصاص ۱۱ میلیارد یورو ارز ترجیحی به کالا‌های اساسی فراخوان جمع آوری نظرات کارشناسی تشکل‌ها و نخبگان شاهد و ایثارگر در خصوص قانون جامع ایثارگران رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان سفر می‌کند موافقت کمیسیون تلفیق با کاهش تعرفه واردات خودرو به ۶۰درصد وزیر دفاع به ونزوئلا سفر کرد تاج‌گردون: مجلس⁩ تعرفه واردات خودرو⁩ را پایین خواهد‏ آورد عضو هیأت رییسه مجلس خبرگان: فوریت امروز کشور حل مشکلات اقتصادی است پزشکیان اعضای جدید شورای عالی حفاظت محیط زیست را منصوب کرد شهادت یک پاسدار در حمله تروریستی سراوان + اطلاعیه سپاه نینوا پزشکیان: درباره رفع فیلترینگ به نگاه مشترک رسیده‌ایم رونمایی از پهپاد جدید سپاه امام رضا (ع) تصویب ۵ پیشنهاد برای اصلاح مصوبه تأثیر قطعی معدل در کنکور دیدار سفیر جانباز ایران در لبنان با رهبر انقلاب + عکس پزشکیان در جلسه هیئت دولت: اجازه نمی‌دهیم در حریم جنگل‌ها کارخانه‌سازی شود

طرح جدید نمایندگان مجلس برای تشکیل سازمان طب ایرانی اسلامی + متن کامل

طرح جدید تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای تشکیل "سازمان طب ایرانی اسلامی تقدیم هیئت‌رئیسه مجلس شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۶ - ۲۷ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 17
کد خبر: ۸۱۱۱۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسینعلی حاجی‌دلیگانی عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی از طرح جدید تعدادی از نمایندگان مجلس برای تشکیل "سازمان طب ایرانی اسلامی" خبر داد.

 

وی افزود: طرح تشکیل سازمان طب ایرانی اسلامی با امضای 26 تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، تهیه و تدوین شده و برای بررسی‌های بیشتر و تصویب نهایی، تقدیم هیئت‌رئیسه مجلس شده است.

 

عضو هیئت‌رئیسه مجلس با اشاره به روند بررسی این طرح در مجلس، اظهار کرد: طرح مجلس برای تشکیل سازمان طب ایرانی اسلامی، پس از تصویب و تأیید در کمیسیون‌های مربوطه، در یکی از جلسات علنی مجلس مطرح می‌شود که در صورت تصویب در این جلسه و تأیید نهایی شورای نگهبان، به قانون تبدیل شده و لازم‌الاجرا خواهد بود.

 

 

بخشی از متن طرح جدید نمایندگان مجلس برای تشکیل "سازمان طب ایرانی اسلامی" به شرح زیر است:

بسمه‌تعالی

طرح تشکیل سازمان طب ایرانی اسلامی

ریاست محترم مجلس شورای اسلامی

احتراما طرح ذیل که به امضای 26 تن از نمایندگان رسیده است، جهت طی مراحل قانونی تقدیم می‌شود:

**مقدمه(دلایل توجیهی):

براساس مطالعات تطبیقیT طب مکمل یکی از رشته‌های مورد توجه در امر پزشکی در سراسر دنیا است و در اکثر کشورها علاوه بر طب نوین از طب مکمل برای تکمیل طب نوین پیشگیری از بیماری‌‌ها استفاده می‌شود. کشور ایران با توجه به پیشینه تاریخی یکی از مراکز پرورش اطباء و حکمای طب سنتی و اسلامی از جمله ابن سینا بوده است. بسیاری از دستورات و روش‌های تشخیصی اطباء و حکما و روش‌های درمانی طب سنتی در درمان برخی از بیماری‌ها مؤثر بوده و در پیشگیری از بیماری نیز بسیار تأثیرگذار است.

 

از طرفی در آیات و روایات و آموزه‌های اسلامی به دستورات پزشکی متعددی اشاره شده است که در حال حاضر برخی از متخصصین با استفاده از آموزه‌های اسلامی به ایجاد شاخصه‌ای از طب مکمل، تحت عنوان طب اسلامی پرداخته‌اند که این طب نیز موفقیت‌های بسیاری در درمان بیماری‌ها را داشته است. با توجه به اینکه این دو شاخه از طب در سراسر کشور توسعه یافته است و از طرفی برخی افراد غیر متخصص در این دو حوزه اقدام به سوء‌استفاده می‌کنند، لازم است که این دو رشته از طب تحت نظارت یک سازمان قانونی فعالیت کنند و صدور مجوز فعالیت آنها و همچنین برخورد با متخلفان و بررسی تخلف آنها توسط این سازمان انجام شود. این سازمان کاملا غیردولتی بوده و بودجه آن از حق عضویت اعضا تأمین می‌شود و تحت نظارت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی فعالیت خواهد کرد.

 

متن کامل این طرح را در اینجا مشاهده کنید.

 

همچنین اسامی نمایندگان امضاکننده این طرح به شرح زیر است:

حسینعلی حاجی‌دلیگانی

رحمت‌الله فیروزآبادی پوربادی

مرتضی آقاتهرانی

حسین میرزایی

کیومرث سرمدی واله

بهروز محبی نجم‌آبادی

قاسم ساعدی

عباس مقتدایی

جواد نیک‌بین

علیرضا ورناصری قندعلی

مجید نصیرائی

مهدی عسگری

حبیب آغاجری

عباس جهانگیرزاده

علی‌اکبر علیزاده برمی

علیرضا نظری

نصرالله پژمان‌فر

فریدون حسنوند

حسن همتی

احمدحسین فلاحی

رحمت‌الله نوروزی

حسین رجایی‌ریزی

غلامرضا منتظری

جعفر راستی

احمد محرم‌زاده یخفروزان

فرهاد بشیری

منبع: تسنیم

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۱
0
0
اگر تحت نظارت وزارت بهداشت باشد كه از ابتدا محكوم به شكست است. در وزارت بهداشت تفكر طوري است كه اصلا تمايل ندارند حتي در رشته هاي خودشان پذيرش دانشجو را زيادتر كنند چه رسد به اينكه موضوعي كه قبول ندارند (طب اسلامي-ايراني) را حمايت كنند. شما ببينيد چقدر متقاضي رشته پزشكي و دندانپزشكي و داروسازي زياد است! دليل آن چيست؟ دليل آن اين است كه در وزارت بهداشت نمي خواهند رقباي خود را زياد كنند و هرسال ظزفيت پذيرش دانشجو را به بهانه هاي مختلف پايين نگه داشته اند. اگر يك همه پرسي از مردمي كه كارشان به پزشكان افتاده انجام شود آنوقت خواهيد فهميد كه عامه مردم از پزشكان راضي نيستند.
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار