پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

سردار حسینی: تردد شبانه در تمامی شهرها ممنوع است

جانشین رئیس پلیس راهور ناجا، گفت:تردد شبانه (۲۱ تا سه بامداد) داخل شهرهای قرمز، نارنجی، زرد و آبی ممنوع است و مشمول ۲۰۰ هزار تومان جریمه خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۲ - ۲۹ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 19
کد خبر: ۸۱۳۱۸

جانشین رئیس پلیس راهور ناجا، گفت:تردد شبانه (۲۱ تا سه بامداد) داخل شهرهای قرمز، نارنجی، زرد و آبی ممنوع است و مشمول ۲۰۰ هزار تومان جریمه خواهد بود.

سردار سیدتیمور حسینی، در پاسخ به این سوال که آیا سفر به شهرها و استان‌های مسافرپذیر کشور مانند استان‌های شمالی و مشهد مقدس در ایام نوروز ممنوع است یا خیر، اظهار کرد: ممنوعیتی برای تردد به استان‌های شمالی و شهرهای مسافرپذیر مانند مشهد مقدس و شیراز وجود ندارد و ملاک همان ۴۰ شهری است که در وضعیت قرمز و نارنجی قرار دارند و اسامی آنها توسط کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا اعلام شده است.

 

جانشین رئیس پلیس راهور درباره فیلم منتشر شده مبنی بر اینکه مأموران پلیس راهور با جریمه خودروها در آزادراه تهران شمال، به آنها اجازه تردد را در بزرگراه می‌دهند نیز گفت: این فیلم مربوط به گذشته است.

 

وی تصریح کرد: تردد شبانه (۲۱ تا سه بامداد) داخل شهرهای قرمز، نارنجی، زرد و آبی ممنوع است و مشمول ۲۰۰ هزار تومان جریمه خواهد بود.

 

سردار حسینی از هموطنان خواست که از سفر در ایام نوروز پرهیز کنند تا شاهد گسترش بیماری کرونا نباشیم./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر