چهار شرور مسلح در جریان رزمایش پاک‌سازی کویر بردسکن به هلاکت رسیدند قاچاقچیان بین المللی به ۵ سال حبس و ۶ هزار میلیارد جزای نقدی محکوم شدند دیدار محسنی‌اژه‌ای با مقام عالی قضایی پاکستان هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان

آخرین اطلاعات سفرهای نوروزی /تردد شبانه در جاده‌ها ممنوع است؟

اگرچه پیش از این اعلام شده بود که تردد شبانه در جاده‌ها ممنوع است اما اکنون پلیس راهور خبر داده که تردد شبانه در جاده‌های کل کشور منعی ندارد. اما محدودیت ساعت تردد شبانه در تمام شهرها اجرا می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۶ - ۳۰ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 20
کد خبر: ۸۱۴۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ تاکنون و بر اساس مصوبه ستادملی مقابله با کرونا سفر به ۴۰ شهر دارای وضعیت قرمز و نارنجی ممنوع است. مبلغ جریمه در شهرهای قرمز یک میلیون تومان و در شهرهای نارنجی ۵۰۰ هزار تومان است.

همچنین محدودیت تردد شبانه در کلیه شهرهای کشور اجرا می‌شود. یعنی بر این اساس خودروهایی که از ساعت ۲۱ تا ۳ بامداد در سطح شهر تردد داشته باشند، جریمه می‌شوند. ممنوعیت تردد شبانه شامل همه شهرهاست و فقط شامل شهرهای قرمز و نارنجی نیست.

به عبارتی ممنوعیت تردد شبانه از ساعت ۲۱ تا سه بامداد در کل ایام نوروز و تمام شهرهای کشور اعم ازشهرهای دارای وضعیت قرمز، نارنجی، زرد و آبی اجرا می‌شود، اما این ممنوعیت در جاده‌ها اجرا نمی‌شود. یعنی اما تردد جاده‌ای در هر ساعتی از شبانه‌روز مجاز است و مشمول جریمه نمی‌شود.

همچنین به گفته پلیس راهوار دارندگان خودروهای شخصی باید در طول مسیر سفر خود وارد شهرهای ممنوعه نشوند و فقط از کمربندی این شهرها و یا مسیری که پلیس مشخص کرده عبور کنند تا جریمه نشوند.

جانشین رییس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه محدودیت دیگری برای سفر به سایر شهرها از سوی ستادملی مقابله با کرونا اعلام نشده است، گفت: ما نیز مصوبات ابلاغی را اجرا خواهیم کرد و اگر تعداد شهرهای دارای وضعیت قرمز یا نارنجی تغییر کند، پلیس نیز برحسب وضعیت شهرها اقدام خواهیم کرد.

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار