اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

آسمان کشور بارانی می شود

طبق پیش بینی های سازمان هواشناسی امروز سامانه بارشی جدیدی وارد کشور می شود و اغلب نقاط شاهد بارش باران خواهند بود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۸ - ۰۳ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 23
کد خبر: ۸۱۶۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ طبق پیش بینی سازمان هواشناسی، در برخی نقاط از جمله آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، کردستان، کرمانشاه و ارتفاعات البرز مرکزی بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود، امروز با ورود سامانه بارشی در استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان، کرمانشاه، رگبار باران و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

در استان‌های زنجان، لرستان و ارتفاعات غربی البرز مرکزی بارش پراکنده پیش بینی می‌شود.

فردا با تقویت بارش در استان‌های زنجان، لرستان و کردستان، بارش ها استان‌های ایلام، همدان، البرز، قزوین، تهران ، مرکزی، شمال خوزستان و شمال چهارمحال و بختیاری را نیز در بر می‌گیرد و بارش پراکنده برای شمال شرق کشور هم انتظار می‌رود.

پنجشنبه سامانه بارشی در بخش‌هایی از شمال غرب، دامنه‌های البرز مرکزی، دامنه‌های زاگرس مرکزی و شمال شرق کشور فعال خواهد بود، فعالیت سامانه بارشی روز جمعه در شمال سمنان، ارتفاعات تهران و شمال شرق کشور است و پیامد این سامانه، بارش باران گاهی رعد و برق و در ارتفاعات بارش برف و وزش باد شدید خواهد بود.

همچنین در روز‌های سه شنبه و چهارشنبه برای استان‌های واقع در سواحل دریای خزر و روز چهارشنبه و پنجشنبه در شمال شرق کشور افزایش محسوس دما بین ۱۰ تا ۱۵ درجه پیش‌بینی می‌شود.

در این مدت توجه به افزایش قابل ملاحظه دما و امکان ذوب برف و احتمال بالا آمدن سطح آب رودخانه‌های فصلی و همچنین احتمال سقوط بهمن در ارتفاعات شمال غرب امتداد رشته کوه البرز و زاگرس مرکزی وجود دارد. در روز‌های پنجشنبه و جمعه سواحل دریای خزر و روز جمعه شمال شرق کشور با افت دمای ۶ تا ۱۰ درجه روبرو خواهند شد.

در روز‌های چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه در اغلب مناطق کشور به ویژه در شمال غرب، جنوب غرب و مرکز دامنه‌های البرز و وزش باد شدید و گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

کلمات کلیدی: هواشناسی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار