وزیر بهداشت: قانون کشت تریاک تصویب شود ماجرای فوت فرزاد خوش‌برش صفر تا صد آزمون استخدامی نیروی خدماتی آموزش و پرورش فرآیند صدور مجوز رشته‌های تحصیلی تغییر کرد برنامه وزارت آموزش و پرورش برای مناطق محروم سرانجام پرونده متهم فوت شده «محمدمهدی صدیقی» آغاز واریز حقوق آبان ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی محدودیت‌های ترافیکی در برخی از جاده‌های کشور تا ۴ آذر دفترچه آزمون استخدامی سرایداری سال ۱۴۰۴ آموزش و پرورش نحوه ایجاد سوابق تحصیلی و ترمیم نمره برای کنکور ۱۴۰۵ مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی

آسمان کشور بارانی می شود

طبق پیش بینی های سازمان هواشناسی امروز سامانه بارشی جدیدی وارد کشور می شود و اغلب نقاط شاهد بارش باران خواهند بود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۸ - ۰۳ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 23
کد خبر: ۸۱۶۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ طبق پیش بینی سازمان هواشناسی، در برخی نقاط از جمله آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، کردستان، کرمانشاه و ارتفاعات البرز مرکزی بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود، امروز با ورود سامانه بارشی در استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان، کرمانشاه، رگبار باران و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

در استان‌های زنجان، لرستان و ارتفاعات غربی البرز مرکزی بارش پراکنده پیش بینی می‌شود.

فردا با تقویت بارش در استان‌های زنجان، لرستان و کردستان، بارش ها استان‌های ایلام، همدان، البرز، قزوین، تهران ، مرکزی، شمال خوزستان و شمال چهارمحال و بختیاری را نیز در بر می‌گیرد و بارش پراکنده برای شمال شرق کشور هم انتظار می‌رود.

پنجشنبه سامانه بارشی در بخش‌هایی از شمال غرب، دامنه‌های البرز مرکزی، دامنه‌های زاگرس مرکزی و شمال شرق کشور فعال خواهد بود، فعالیت سامانه بارشی روز جمعه در شمال سمنان، ارتفاعات تهران و شمال شرق کشور است و پیامد این سامانه، بارش باران گاهی رعد و برق و در ارتفاعات بارش برف و وزش باد شدید خواهد بود.

همچنین در روز‌های سه شنبه و چهارشنبه برای استان‌های واقع در سواحل دریای خزر و روز چهارشنبه و پنجشنبه در شمال شرق کشور افزایش محسوس دما بین ۱۰ تا ۱۵ درجه پیش‌بینی می‌شود.

در این مدت توجه به افزایش قابل ملاحظه دما و امکان ذوب برف و احتمال بالا آمدن سطح آب رودخانه‌های فصلی و همچنین احتمال سقوط بهمن در ارتفاعات شمال غرب امتداد رشته کوه البرز و زاگرس مرکزی وجود دارد. در روز‌های پنجشنبه و جمعه سواحل دریای خزر و روز جمعه شمال شرق کشور با افت دمای ۶ تا ۱۰ درجه روبرو خواهند شد.

در روز‌های چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه در اغلب مناطق کشور به ویژه در شمال غرب، جنوب غرب و مرکز دامنه‌های البرز و وزش باد شدید و گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

کلمات کلیدی: هواشناسی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار