واکنش کره شمالی به قطعنامه حقوق بشری سازمان ملل علیه این کشور-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

واکنش کره شمالی به قطعنامه حقوق بشری سازمان ملل علیه این کشور

کره شمالی قطعنامه جدید حقوق بشری سازمان ملل را سندی جعلی و در راستای انگیزه‌های سیاسی برای سرنگونی نظام این کشور توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۶ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 26
کد خبر: ۸۱۸۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ کره شمالی به قطعنامه جدید سازمان ملل درباره وضعیت حقوق بشر در این کشور واکنش نشان داد.

 

به نوشته خبرگزاری «یونهاپ» به نقل از وزارت امور خارجه کره شمالی، «هان تائه سونگ» سفیر این کشور در مقر سازمان ملل در ژنو در بیانیه‌ای صدور این قطعنامه را محکوم کرد.

 

هان در این بیانیه، قطعنامه امضا شده توسط ۴۷ کشور عضو سازمان ملل را سندی جعلی توصیف کرد «که حتی ارزش کمترین ملاحظه را نیز ندارد».

 

سفیر کره شمالی در مقر سازمان ملل در ژنو افزود: «این به اصطلاح "شواهدی" که از ظرف اتحادیه اروپا برای این قطعنامه فراهم شده است، چیزی بیش از ادای شهادت چند کلاهبردار فراری برای تثبیت زندگی کثیفشان نیست».

 

در ادامه این بیانیه آمده است: «این مجرمین پس از ارتکاب جرم در سرزمین مادری، خانواده‌های خود را رها کرده‌اند».

 

هان ضمن انتقاد از سیاست‌های خصمانه «کشورهای غربی» علیه پیونگ‌یانگ نوشت، این قطعنامه‌ها «طرح سیاسی شوم و مخفیانه» برای سرنگون کردن نظام کره شمالی در بستر ادعاهای حقوق بشری را دنبال می‌کنند.

 

کره شمالی با تکذیب ادعاهای درج شده در این قطعنامه، خواستار قرار گرفتن کشورهای امضا کننده آن در دادگاه‌های حقوق بشری شد.

 

علاوه بر کشورهای غربی، کره جنوبی برای سومین سال پیاپی در رویه تنظیم این قطعنامه مشارکت داشت اما به صدور آن رأی نداد.

 

کره شمالی طی سال‌های گذشته، با وجود تحریم‌های همه‌جانبه کشورهای غربی توانسته به دستاوردهای مهم صنعتی و اقتصادی دست پیدا کند.

 

با این حال چندی پیش «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی به‌خاطر مشکلات اقتصادی که این کشور همچنان با آن مواجه است از مردم دلجویی و عذرخواهی کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر