ادعای ارمنستان درباره نقش نظامیان ارشد ترکیه در درگیری قره‌باغ-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

ادعای ارمنستان درباره نقش نظامیان ارشد ترکیه در درگیری قره‌باغ

نخست‌وزیر ارمنستان مدعی شد 150 نظامی ارشد ترکیه و نیروهای ویژه این کشور در آذربایجان حضور دارند و به این کشور در پیشبرد درگیری قره‌باغ کمک می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۶ - ۱۲ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 03
کد خبر: ۶۱۵۰۲

به گزارش راهبرد معاصر «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان روز شنبه گفت، فرماندهان ارتش ترکیه هماهنگی حملات جمهوری آذربایجان علیه کشورش را بر عهده دارند.

پاشینیان در پیامی تلویزیونی مدعی شد: «تروریست‌ها و مزدوران سوری، نیروهای ویژه ترکیه و حدود ۱۵۰ پرسنل عالی رتبه نظامی [این کشور] فرماندهی عملیات‌های نظامی را از داخل پست‌های فرماندهی آذربایجان بر عهده دارند».

از سوی دیگر، «آرتسرون هوهانیسیان» سخنگوی وزارت دفاع ارمنستان با انتشار تصاویری در صفحه فیس بوک خود نوشت که ارتش جمهوری آذربایجان از راکت‌های حاوی بمب خوشه‌ای و لانچرهای ساخت رژیم صهیونیستی در جنگ قره‌باغ کوهستانی بهره می‌برد.

برخی کشورها از جمله روسیه و فرانسه و ارمنستان در روزهای گذشته مدعی ورود شبه‌نظامیان سوریه به خاک جمهوری آذربایجان به واسطه ترکیه شده‌اند. خبری که باکو آن را تکذیب کرده است. دیدبان حقوق بشر سوریه روز پنجشنبه مدعی ورود ۸۵۰ مزدور سوری به جمهوری آذربایجان شده و ادعا کرده بود که صدها مزدور دیگر نیز آماده اعزام به این کشور هستند.

«الهام علی‌اف» رئیس‌جمهور آذربایجان هم در ادامه ادعاها درباره مشارکت شبه‌نظامیان از منطقه غرب آسیا، گفته مدارکی دارد که ثابت می‌کند طرف ارمنستانی این شبه‌نظامیان را برای حضور در درگیری‌ها استخدام کرده است.

دور جدید درگیری‌های مرزی جمهوری آذربایجان و ارمنستان بر سر منطقه مورد مناقشه قره‌باغ از بامداد ششم مهر ماه آغاز شد.

 جمهوری‌های آذربایجان و ارمنستان، دو جمهوری استقلال یافته از اتحاد جماهیر شوروی از سال ۱۹۹۲ به دنبال تصرف منطقه قره‌باغ کوهستانی توسط ارمنستان و اعلام خودمختاری این منطقه وارد درگیری نظامی شدند و تلاش‌ها برای حل مناقشه قره‌باغ در قالب گروه میانجی مینسک سازمان امنیت و همکاری اروپا تاکنون بی‌نتیجه بوده است.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر