مدیرعامل استقلال استعفا کرد تراکتور فاتح سوپرجام فوتبال ایران شد شکست سهیلا منصوریان در بازی‌های جهانی چنگدو واژگونی خودروی زائران در محور امیدیه - ماهشهر ۴ کشته و مصدوم بر جای گذاشت وقوع زلزله قدرتمند ۶.۱ ریشتری در ترکیه وعده پرسپولیس پس از تجمع هواداران: ۲ بازیکن دیگر جذب می‌کنیم مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

نتیجه بازی پرسپولیس و سایپا امروز ۹ فروردین ۱۴۰۰

تیم‌های پرسپولیس و سایپا از ساعت ۱۶ امروز در ورزشگاه شهید دستگردی در دیداری تدارکاتی به مصاف هم رفتند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۱ - ۰۹ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 29
کد خبر: ۸۲۱۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ تیم‌های پرسپولیس و سایپا از ساعت ۱۶ امروز در ورزشگاه شهید دستگردی در دیداری تدارکاتی به مصاف هم رفتند.

 

یحیی گل‌محمدی تیمش را با ترکیب رادوشویچ، سیدجلال حسینی، محمد شریفی، سعید آقایی، مهدی شیری، امید عالیشاه، کمال کامیابی‌نیا، احسان پهلوان، مهدی ترابی، مهدی مهدی‌خانی و شهریار مغانلو راهی زمین کرد.

 

این بازی با برتری یک بر صفر پرسپولیس به پایان رسید. مهدی ترابی در دقیقه ۲ از روی نقطه پنالتی تنها گل این بازی را به ثمر رساند.

 

پیش از آغاز بازی کادر فنی دو تیم با یکدیگر خوش و بش کردند. همچنین حسین ماهینی و محسن مسلمان که سابقه حضور چند ساله در پرسپولیس داشتند به سمت نیمکت سرخپوشان رفته و با بازیکنان و کادر فنی خوش و بش گرمی انجام دادند.

 

ابراهیم شکوری معاون اجرایی و سخنگوی باشگاه پرسپولیس در ورزشگاه شهید دستگردی حضور پیدا کرد تا به تماشای این بازی بپردازد.

 

در حالی که طبق توافقات قرار بود این بازی بدون حضور تماشاگران برگزار شود، اما چند تماشاگر روی سکوهای ورزشگاه حضور پیدا کردند.

 

علی شجاعی که در نیمه دوم به جای امید عالیشاه به بازی آمده بود، با گرفتن کارت زرد دوم از بازی اخراج شد. با اخراج شجاعی و پس از هماهنگی کادر فنی دو تیم، علی خدایی به جای این بازیکن در زمین حضور پیدا کرد./ خبرورزشی

 

 

ارسال نظر
آخرین اخبار