دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

دیپلمات روس: آمریکا با تحریم، از متحدانش نیز باج می‌گیرد

نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی، در واکنش به اعمال تحریم‌های جدید علیه صنایع دفاعی ترکیه توسط آمریکا، گفت سیاست تحریم در دولت‌های مختلف واشنگتن فارغ از دموکرات یا جمهوری‌خواه بودن آن ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۳ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 06
کد خبر: ۸۲۸۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، اقدام دولت جدید آمریکا در اعمال مجدد تحریم‌هایی علیه صنایع دفاعی ترکیه، با واکنش «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین مواجه شد.

 

اولیانوف بامداد سه‌شنبه در صفحه توئیتر خود نوشت: «داستانی بی‌پایان. آمریکا حتی متحدان خودش را نیز تحریم کرده و از آنها باج می‌گیرد. در زمان دولت قبلی آمریکا، شرکت‌های غربی به قدری ترسانده شدند که از ایران فرار کردند».

 

وی با اشاره به تحریم‌های آمریکا علیه ایران بعد از خروج دولت قبلی این کشور از توافق هسته‌ای، افزود: «از آن زمان هیچ تغییری رخ نداده است. این سیاست (تحریم)، با برخی استثناها، ادامه پیدا می‌کند».

 

بامداد سه‌شنبه بود که وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد پنج مقام صنایع دفاعی ترکیه از جمله «اسماعیل دمیر» رئیس آن را به دلیل ارتباط با بخش‌های نظامی و اطلاعاتی روسیه، ذیل قانون «کاتسا» تحریم کرده است. 

 

این در حالی است که آمریکا در ماه آذر، صنایع دفاعی ترکیه و دمیر را به دلیل اقدام آنکارا برای خرید اس-۴۰۰ به لیست تحریم‌های خود افزوده بود. واشنگتن مدعی شده بود آنکارا به دلیل همکاری آگاهانه با شرکت تسلیحاتی روسی «روسبرون‌ اکسپورت» و خرید این سامانه تحت تحریم‌های برآمده از قانون موسوم به «کاتسا» قرار گرفته است.

 

چند هفته قبل نیز، «دیوید ساترفیلد» سفیر آمریکا در آنکارا با هشدار درباره عواقب جدی که فعال‌سازی سامانه پدافند موشکی روسی برای آنکارا دارد، گفت تنها راه حل بحران این کشور با واشنگتن، کنار گذاشتن این سامانه است.

 

دولت پیشین آمریکا بعد از خروج از برجام، در ماه‌های پایانی حضور در کاخ سفید، برخی از اشخاص و شرکت‌های ایرانی را که به بهانه‌های هسته‌ای تحریم‌ شده بودند را با برچسب‌های جدید (برچسب‌ «تروریسم» و «سلاح‌های کشتار جمعی») در فهرست تحریم‌ها قرار داد./ فارس

ارسال نظر