دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

دیپلمات روس: آمریکا با تحریم، از متحدانش نیز باج می‌گیرد

نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی، در واکنش به اعمال تحریم‌های جدید علیه صنایع دفاعی ترکیه توسط آمریکا، گفت سیاست تحریم در دولت‌های مختلف واشنگتن فارغ از دموکرات یا جمهوری‌خواه بودن آن ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۳ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 06
کد خبر: ۸۲۸۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، اقدام دولت جدید آمریکا در اعمال مجدد تحریم‌هایی علیه صنایع دفاعی ترکیه، با واکنش «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین مواجه شد.

 

اولیانوف بامداد سه‌شنبه در صفحه توئیتر خود نوشت: «داستانی بی‌پایان. آمریکا حتی متحدان خودش را نیز تحریم کرده و از آنها باج می‌گیرد. در زمان دولت قبلی آمریکا، شرکت‌های غربی به قدری ترسانده شدند که از ایران فرار کردند».

 

وی با اشاره به تحریم‌های آمریکا علیه ایران بعد از خروج دولت قبلی این کشور از توافق هسته‌ای، افزود: «از آن زمان هیچ تغییری رخ نداده است. این سیاست (تحریم)، با برخی استثناها، ادامه پیدا می‌کند».

 

بامداد سه‌شنبه بود که وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد پنج مقام صنایع دفاعی ترکیه از جمله «اسماعیل دمیر» رئیس آن را به دلیل ارتباط با بخش‌های نظامی و اطلاعاتی روسیه، ذیل قانون «کاتسا» تحریم کرده است. 

 

این در حالی است که آمریکا در ماه آذر، صنایع دفاعی ترکیه و دمیر را به دلیل اقدام آنکارا برای خرید اس-۴۰۰ به لیست تحریم‌های خود افزوده بود. واشنگتن مدعی شده بود آنکارا به دلیل همکاری آگاهانه با شرکت تسلیحاتی روسی «روسبرون‌ اکسپورت» و خرید این سامانه تحت تحریم‌های برآمده از قانون موسوم به «کاتسا» قرار گرفته است.

 

چند هفته قبل نیز، «دیوید ساترفیلد» سفیر آمریکا در آنکارا با هشدار درباره عواقب جدی که فعال‌سازی سامانه پدافند موشکی روسی برای آنکارا دارد، گفت تنها راه حل بحران این کشور با واشنگتن، کنار گذاشتن این سامانه است.

 

دولت پیشین آمریکا بعد از خروج از برجام، در ماه‌های پایانی حضور در کاخ سفید، برخی از اشخاص و شرکت‌های ایرانی را که به بهانه‌های هسته‌ای تحریم‌ شده بودند را با برچسب‌های جدید (برچسب‌ «تروریسم» و «سلاح‌های کشتار جمعی») در فهرست تحریم‌ها قرار داد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار