تاریخ دقیق ارائه کالابرگ با مبالغ جدید / کدام دهک‌ها یارانه بیشتری می‌گیرند؟ لغو تمام پرواز‌های ایران و عراق از روز سه‌شنبه صحت دارد؟ مرحله جدید کالابرگ از ۱۵ مهر ۱۴۰۵ | مبلغ جدید و مشمولان اعلام شد قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار + جدول قیمت سکه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار/ سکه به ۲۳۰ میلیون برگشت قیمت طلا ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار واریز حقوق بازنشستگان شهریور ۱۴۰۵ آغاز شد + جزییات اعلام لیست جدید قیمت محصولات ایران خودرو ویژه شهریور ماه ۱۴۰۵ + جدول جزییات و شرایط عرضه اولیه فنقره در فرابورس نرخ خرید حواله دلار | نرخ جدید ارز برای بانک‌ها جزییات جدید پرداخت وام بانکی/ رقم جدید وام ازدواج و فرزندآوری اعلام شد نحوه تسویه حساب کالابرگ با فروشگاه‌ها اعلام شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۵  + جدول آخرین وضعیت ساماندهی نیرو‌های شرکتی ماجرای پیامک حقوق شهریور بازنشستگان تأمین‌اجتماعی

پیش‌بینی بورس فردا ۱۸ فروردین/ چرا بورس مثبت نشد؟

پیش‌بینی بورس فردا ۱۸ فروردین/ چرا بورس مثبت نشد؟ روند معاملات امروز بازار سرمایه با حرکت نوسانی شاخص همراه بود. بازار در ابتدای معاملات مثبت و سپس منفی شد. اما چرا با وجود افزایش قیمت دلار، شاخص بازار تحرکی نکرد و روند نزولی به بازار برگشت؟
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۲ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 06
کد خبر: ۸۲۹۲۲

به گزارش راهبرد معاصر شاخص بورس در جریان معاملات امروز در کانال یک میلیون و ۲۶۰ هزار واحد باقی ماند. شاخص کل امروز به دلیل برخی از حمایت‌ها با رشد همراه بود، اما با گذشت ساعتی از آغاز معاملات روند شاخص نزولی شد.

مهدی رضایتی، کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با تجارت‌نیوز با اشاره به نزول شاخص کل در چند روز گذشته توضیح داد: شاخص بازار با روند نزولی خود به مرحله‌ای رسیده بود که نیاز به حمایت داشت و باید به آن کاهش شاخص و قیمت‌ها واکنشی نشان می‌داد.

رضایتی به افزایش نرخ دلار و قیمت جهانی مس اشاره کرد و توضیح داد: با توجه به روز برگزاری جلسه برجام، نه تنها قیمت دلار کاهش نداشت، بلکه افزایش یافت. در جریان معاملات امروز با توجه به جلسه برجام و افزایش قیمت‌ها، پتانسیل‌هایی وجود داشت که بازار روند مثبتی را داشته باشد اما این اخبار هم تاثیری در روند معاملات نداشت.

این کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه تاثیر اصلی برگزاری جلسه برجام در قیمت دلار بود تا روند بازار، اظهار کرد: نرخ دلار امروز افزایش پیدا کرد اما در روند بازار تاثیری نداشت و با توجه به وجود صف‌های فروش در تعداد زیادی از نمادها روند نزولی شاخص برگشت.

مهدی رضایتی با اشاره به اینکه احتمالا جلسه برجام نتیجه و خروجی مستقیمی ندارد توضیح داد: با توجه به تحرکات و شرایطی که در بازار دیده می‌شود، احتمالا روند معاملات بازار فردا در شرایط بهتری رقم می‌خورد و افزایش حجم معاملات را در پیش داریم.

او در پایان گفت: شاخص بازار در حال برگشت به کانال یک میلیون و ۲۰۰ هزار است و احتمالا روند نزولی شاخص ادامه دارد./تجارت نیوز

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار