انصارالله یمن: هرگونه حمله آمریکا به ایران، منطقه را وارد جنگی فراگیر می‌کند رایزنی سفیر ایران با وزیر خارجه لبنان کاخ سفید: دیدار ترامپ و نتانیاهو فردا است عراقچی: اگر آمریکا در مذاکرات جدی باشد، ما نیز جدی خواهیم بود/ نتانیاهو به دنبال جنگ است لفاظی ترامپ علیه ایران؛ یا توافق یا جنگ! علی‌اف در دیدار با معاون رئیس‌جمهور آمریکا: شریک راهبردی قدرتمندترین کشور جهان هستیم عملیات گسترده امنیت ملی عراق؛ هسته پیچیده تروریستی داعش در الانبار متلاشی شد وزارت امور خارجه بیانیه صادر کرد + جزئیات دوحه: سفر لاریجانی به قطر در راستای مذاکرات میان تهران و واشنگتن است تلاش تل‌آویو برای القای بدبینی نسبت به مذاکرات ایران و آمریکا سفیر آمریکا: اختلافات گسترده‌ای میان ما و اسرائیل در مورد ایران وجود ندارد تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله لبنان لاریجانی: آمریکایی‌ها باید نسبت به نقش مخرب صهیونیست‌ها هوشیار باشند لاریجانی با سخنگوی انصارالله یمن دیدار کرد هگست: ترامپ راهکار مذاکره‌شده با ایران می‌خواهد

شکست آمریکا در شلیک موشک ابرفراصوت

رسانه‌ها از شکست پروژه نیروی هوایی آمریکا در شلیک موشک ابرفراصوت از یک فروند بمب افکن بی-52 خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۸ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 06
کد خبر: ۸۲۹۵۱

به گزارش راهبرد معاصر رسانه‌ها سه شنبه شب به وقت تهران از شکست آزمایش موشک ابرفراصوت نیروی هوایی آمریکا خبر دادند.

خبرگزاری روسی «اسپوتنیک» در این زمینه نوشت، شلیک یک موشک ابرفراصوت آمریکا در پنجم آوریل ( دوشنبه ۱۶ فرودین)شکست خورد. قرار بود این موشک از یک فروند هواپیمای بمب افکن «بی-۵۲ استراتوفورترس» شلیک شود.

نشریه آمریکایی «درایو» نیز نوشت که اولین آزمایش شلیک موشک ابرفراصوت آمریکا حین پرواز با شکست مواجه شد. این موشک «ای جی ام -۱۸۳» نام داشت و دلیل شکست آن نقص فنی در هواپیمای بمب افکن بوده است.این آزمایش ناموفق موشکی در تاسیسات آزمایش موشکی آمریکا در اقیانوس آرام نزدیک سواحل کالیفرنیای جنوبی انجام شد.

نیروی هوایی آمریکا با تایید شکست در این پروژه اعلام کرد که قرار بود در این ماموریت یک تقویت کننده موشک آزمایش شود.

این در حالی است که رئیس جمهور روسیه چندی قبل به ساخت موشک‌های ابر فراصوت از سوی کشورش اشاره کرد و افزود که نیروهای مسلح این کشور به پیشرفته‌ترین سلاح‌ها مجهزند. «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در این باره گفت، روسیه پس از تصمیم دولت «جورج بوش» در سال 2002 برای پاره کردن توافقنامه موشکی در سال 1972 ، که ایجاد پدافند موشکی را ممنوع کرد، چاره‌ای جز پیگیری توسعه سامانه‌های تسلیحاتی مافوق صوت با توانایی اتمی نداشت.

پوتین گفت: «خروج آمریکا از پیمان موشکی در سال ۲۰۰۲ روسیه را مجبور به تولید سلاح‌های مافوق صوت کرد. ما مجبور شدیم این سلاح‌ها را در پاسخ به استقرار سامانه دفاع موشکی راهبردی آمریکا بسازیم.»

‌روسیه در سال ۲۰۱۸ از جنگ افزارهای جدید از جمله سامانه موشکی ابرفراصوت «کنژال» و موشک‌های قاره پیمای «آوانگارد» در پاسخ به اقدام آمریکا در ساخت سپر موشکی رونمایی کرد./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار