بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

خلع درجه دروغین سرداران سپاه توسط کانال‌های زرد!

خلع درجه دروغین سرداران سپاه توسط کانال‌های زرد! برخی کانال‌های تلگرامی طی هفته‌ها و ماه‌های اخیر بر حجم اخبار جعلی درباره سپاه افزوده‌اند. در جدیدترین این نمونه‌ها یکی از کانالهای زرد مدعی شده است که سردار آبرومند معاون هماهنگ‌کننده سابق سپاه خلع درجه شده است!
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۶ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 07
کد خبر: ۸۳۰۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ برخی کانال‌های تلگرامی طی هفته‌ها و ماه‌های اخیر بر حجم اخبار جعلی درباره سپاه افزوده‌اند و تقریباً روزانه یا هفتگی خبری جعلی درباره کل سپاه یا یکی از سرداران و فرماندهان سپاه منتشر می‌شود.

 

در جدیدترین این نمونه‌ها یکی از کانالهای زرد که تحت عنوان اخبار محرمانه و نیمه‌محرمانه، اخبار جعلی و کذب را منتشر می‌کند، مدعی شده است که سردار آبرومند معاون هماهنگ‌کننده سابق سپاه خلع درجه شده است! در حالی که اطلاعات موثق حاکی است که این خبر از اساس دروغ و جعلی است و سردار آبرومند هم‌اینک به عنوان رئیس گروه مشاوران فرمانده کل سپاه مشغول فعالیت است.

 

این کانالهای خبری برای باورپذیر‌کردن اخبار جعلی خود حجم زیادی از اطلاعات غلط و درست را به هم دوخته و نهایتاً ادعایی را مطرح می‌کنند تا مخاطب تصور کند این حجم از اطلاعات نمی‌تواند از طرف منبع خبری بی‌اطلاعی صادر شود!

 

این یکی از تکنیک‌های عملیات روانی برای ارائه اخبار جعلی و هدفمند است. این رسانه‌های زرد معمولاً بخشی از این اطلاعات را از اخبار درست یا غلطی که پیشتر منتشر شده و بخشی دیگر را از اطلاعاتی که برای مخاطب امکان راستی آزمایی فوری و راحت آن وجود ندارد تامین می‌کنند.

 

آمدنیوز متعلق به روح‌الله زم معدوم جزو بنیانگذاران این رویکرد رسانه‌ای زرد و جعلی در فضای تلگرام بود./تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار