کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

کودتای نظامی در سودان/ خبرهایی درباره برکناری عمر البشیر

رادیو و تلویزیون سودان پخش برنامه‌های عادی خود را متوقف و اعلام کرد: منتظر بیانیه مهمی از سوی نیرو‌های مسلح باشید.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۵ - ۲۲ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 11
کد خبر: ۸۳۱۰
به گزارش  راهبرد معاصر به نقل از شبکه الحدث، برخی منابع در گفتگو با شبکه الحدث از وقوع کودتای نظامی در سودان خبر دادند.

ارتش سودان تصميم گرفت عمر البشير، رئيس‌جمهور این کشور را از همه مناصبش برکنار کند.

همچنین رادیوی رسمی سودان اعلام کرد تا لحظاتی دیگر بیانیه مهمی از سوی ارتش سودان قرائت خواهد شد. مجموعه‌ای از افسران ارتش سودان نیز وارد ساختمان رادیویی این کشور شده و خواهان پخش این بیانیه از تمامی فرکانس‌های رادیویی شده‌اند.

رادیو و تلویزیون سودان پخش برنامه‌های عادی خود را متوقف و اعلام کرد: منتظر بیانیه مهمی از سوی نیرو‌های مسلح باشید.

همچنین شبکه راشاتودی به نقل از خبرنگار خود در خارطوم، پایتخت این کشور اعلام کرد تلویزیون رسمی سودان بزودی بیانیه‌ای مهم را از سوی نیروهای مسلح این کشور پخش خواهد کرد.

هزاران معترض مقابل ستاد فرماندهی سودان در خارطوم تجمع کرده‌اند و استعفای عمر البشیر، رئیس‌جمهور این کشور را خواستارند.  تحصن‌کنندگان در ميدان‌ها و خيابان‌های سودان تا زمان صدور بيانيه مهم ارتش به تحصن خود ادامه خواهند داد.
ارسال نظر