ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود شیخ نعیم قاسم: از مواضع ایران اسلامی تجلیل می‌کنیم؛ دست از مقاومت نخواهیم کشید جزییات دیدار نتانیاهو با رئیس امارات در ابوظبی هیأت ایرانی در نیویورک: برنامه‌ای برای مذاکره با آمریکا نداریم

توافق بغداد و واشنگتن بر سر عدم حضور نیروهای رزمی خارجی در عراق

توافق بغداد و واشنگتن بر سر عدم حضور نیروهای رزمی خارجی در عراق پس از اتمام دور سوم گفت‌و‌گوهای راهبردی میان بغداد و واشنگتن، سخنگوی وزارت خارجه عراق از خروج نیروهای بیگانه بر اساس یک جدول زمانی مشخص خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۵ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 08
کد خبر: ۸۳۱۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  «احمد الصحاف» سخنگوی وزارت خارجه عراق، شامگاه روز (چهارشنبه)، پس از پایان گفت‌و‌گوهای راهبردی بغداد و واشنگتن توضیحاتی درباره خروج نیروهای بیگانه از خاک این کشور ارائه کرد.

 

دور سوم گفت‌و‌گوهای راهبردی میان واشنگتن و بغداد، شامگاه روز چهارشنبه، با تمرکز بر موضوع امنیت، مبارزه با تروریسم، اقتصاد، انرژی، مسائل سیاسی، و همکاری‌های پرورشی و فرهنگی آغاز شد.

 

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، سخنگوی وزارت خارجه عراق در این خصوص گفت:‌ «گفت‌و‌گوی راهبردی همزمان با چالش‌هایی امنیتی، بهداشتی و اقتصادی برگزار شد. بغداد و واشنگتن بر لزوم پایبندی به توافق چارچوب راهبردی تأکید کردند».

 

احمد الصحاف در ادامه اعلام کرد: «حضور نیروهای آمریکایی پس از این گفت‌وگو به دادن مشاوره‌ و آموزش محدود خواهد شد و نیروهای خارجی بر اساس یک جدول زمانی مشخص خارج از عراق مستقر خواهند شد».

 

الصحاف افزود: «نیروهای خارجی باقی‌مانده در پایگاه‌هایی کاملا عراقی حضور خواهند داشت. بغداد و واشنگتن بر سر عدم حضور نیروهای رزمی (خارجی) در عراق توافق کرده‌اند».

 

دور جدیدی از گفت‌وگوهای راهبردی میان بغداد و واشنگتن در تاریخ ۱۱ ژوئن سال ۲۰۲۰ (۲۲ خرداد سال گذشته) در دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا، به صورت ویدیو کنفرانسی برگزار شد و دو طرف در خصوص موضوعات مختلفی به‌ ویژه خروج نیروهای نظامی آمریکایی از عراق گفت‌و‌گو کردند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار