هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر

زالی: بستری‌های کرونایی در تهران رکورد زد

زالی: بستری‌های کرونایی در تهران رکورد زد فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، گفت: متاسفانه برای اولین بار در طول هفته‌های اخیر مجموع بیماران کرونایی بستری شده در بیمارستان‌های استان تهران از مرز ۵۰۰۰ نفر گذشت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۹ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 08
کد خبر: ۸۳۱۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران اظهار داشت: متأسفانه برای اولین بار در طول هفته‌های اخیر مجموع بیماران کرونایی بستری شده در بیمارستان‌های استان تهران از مرز ۵۰۰۰ نفر گذشت و در حال حاضر ۴۰۴۳ نفر در بخش‌های عادی کرونا و ۱۱۷۲ نفر در بخش‌های ویژه بیمارستان‌های استان تهران بستری هستند.

 

علیرضا زالی، سفرهای نوروزی، کاهش رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و ازدحام‌های روزهای آخر اسفندماه و گردهمایی‌های خانوادگی را از دلایل عمده این طغیان بیماری کووید ۱۹ برشمرد و یادآور شد: از اوایل این هفته تا هفته آتی شاهد تبعات سفرهای نوروزی هستیم.

 

زالی با بیان اینکه نیمی از مراجعان علامت دار به بخش‌های درمانی و بهداشتی تهران دارای تست PCR مثبت هستند گفت: این امر نشان دهنده فعالیت و چرخش شدید ویروس در تهران است. تقریباً همه مناطق ۲۲ گانه تهران آلوده هستند و از نظر جغرافیایی به یک آلودگی همگن در تهران رسیدیم که جای نگرانی دارد.

 

وی با اشاره به روند افزایشی آمار بیماران در هفته آتی گفت: سرعت این روند افزایشی بسیار بیشتر از سه موج قبلی خواهد بود بنابراین پیشنهاد تعطیلی شهر تهران را عنوان کردیم. البته تعطیلی شهر یک راهکار موقت، پویا، فرصت آفرین و ضربه گیر است و علاج قطعی موضوع نیست.

 

زالی با اشاره به دلایلی که تعطیلی تهران می‌تواند مفید واقع شود خاطرنشان کرد: مسافران نوروزی واجد سوش های جدید بیماری در صورت حضور در محافل اجتماعی و ازدحام‌های درون شهری و یا مراجعه به ادارات باعث افزایش انتقال بیماری می‌شوند. در صورت تعطیلی شهر این افراد مدتی در منزل می‌مانند و طبیعتاً دوره نهفتگی بیماری تغییر می‌کند و مقداری از بار ویروسی سطح شهر کاهش می‌یابد.

 

به گفته وی، تعطیلی شهر در وقت مقتضی، به هنگام و با برنامه ریزی در کاهش بار ویروسی شهر مهم است اما راه علاج قطعی نیست و بالا بردن حجم واکسن‌های وارداتی، افزایش میزان واکسیناسیون گروه‌های پرخطر و جامعه پزشکی، بیماران خاص و سالمندان راه حل قطعی است.

 

فرمانده ستاد مقابله با کرونای پایتخت تاکید کرد: برای کنترل بیماری در تهران راهکار دیگری به غیر از تعطیلی شهر وجود ندارد و شاید در کوتاه مدت تعطیلی شهر تنها گزینه برای عبور از بحران فعلی کرونا در تهران باشند. البته در کنار آن باید به سرعت فرایند واکسیناسیون گروه‌های پر خطر و جامعه پزشکی صورت گیرد.

 

زالی، تسریع واکسیناسیون را یک اولویت اصلی در تهران و سایر مراکز استان‌ها برای کاهش مرگ و میر برشمرد.

 

وی، هفته آتی را بسیار تلخ و خطرناک پیش بینی کرد و گفت: زنگ خطر در تهران به صدا در آمده است و در چنین شرایطی نیاز به یک سرعت گیر برای مقابله با بیماری داریم. اگر امروز تهران را تعطیل کنیم طبیعتاً در یک زمان منطقی‌تری می‌توانیم به آرایش جدید مدنی و اقتصادی شهر بازگردیم و هرچه این زمان طولانی‌تر باشد ابعاد خسارت بار بازرگانی و تجاری آن بیشتر خواهد شد./مهر

 

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار