گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

ترامپ: اتحادیه اروپا، شریکی بی‌رحم است

رئیس‌جمهور آمریکا در یک اظهارنظر توییتری از «سخت‌گیری» اتحادیه اروپا در قبال انگلیس و برگزیت انتقاد کرد و این اتحادیه را «یک شریک اقتصادی بی‌رحم» برای واشنگتن خوانده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۹ - ۲۲ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 11
کد خبر: ۸۳۳۸
به گزارش  راهبرد معاصر ، «دونالد ترامپ» که از زمان کارزار انتخاباتی سال ۲۰۱۶ و همچنین بعد از آغاز ریاست جمهوری خود بارها در حمایت از «برگزیت» (خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا) و مخالفت با مواضع اتحادیه اروپا اظهارنظر کرده بود، امروز (پنجشنبه) بار دیگر در این باره موضع‌گیری کرده است.

رئیس‌جمهور آمریکا در توییتر خود نوشت: «خیلی بد است که اتحادیه اروپا اینقدر علیه بریتانیا و برگزیت سخت می‌گیرد. اتحادیه اروپا در قبال ایالات متحده هم یک شریک تجاری بی‌رحم است، اما این (روند) تغییر خواهد کرد. بعضی وقت‌ها در زندگی باید قبل از اینکه افراد بخواهند شما را گاز بگیرند، به آنها اجازه نفس کشیدن بدهید».

ترامپ از آغاز ریاست جمهوری از مواضع اتحادیه اروپا به ویژه در زمینه مسائل اقتصادی به شدت گله کرده و به همین دلیل به اقداماتی از قبیل جنگ تعرفه‌ای علیه اروپایی‌ها هم دست زده است.

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین در مصاحبه تیرماه سال گذشته خود طیاظهاراتی بی‌سابقه، اتحادیه اروپا را «دشمن آمریکا» خوانده بود.

اظهارات ترامپ درباره برگزیت در حالی مطرح شده که بامداد امروز «دونالد توسک» رئیس شورای اروپایی اعلام کرد که سران اتحادیه اروپا با تمدید ضرب‌الاجل خروج بریتانیا از این اتحادیه (برگزیت) موافقت کرده‌اند.

سران ۲۷ کشور در واکنش به درخواست لندن برای تمدید مهلت خروج از اتحادیه، موافقت کرده‌اند که این ضرب‌الاجل که چند روز دیگر فرامی‌رسد، تا ۳۱ اکتبر (۹ آبان) به تعویق بیافتد.

همچنین قرار است روند پیشرفت حرکت بریتانیا به سمت خروج از اتحادیه، ۳۰ ژوئن (۹ تیر) در نشستی مورد بررسی سران اتحادیه قرار گیرد.

«ترزا می» نخست‌وزیر انگلیس روز گذشته به سران اتحادیه اروپا توصیه کرده بود با درخواست لندن برای تمدید ضرب‌الاجل برگزیت تا دستکم ۹ تیر ماه موافقت کنند، چراکه خروج بدون توافق و بدون مشخص شدن وضعیت سیاسی و اقتصادی پس از برگزیت، می‌تواند برای دو طرف تبعاتی داشته باشد.

مردم بریتانیا (انگلیس، ایرلند شمالی، اسکاتلند و ولز) سوم تیر سال ۱۳۹۵ در یک همه‌پرسی به خروج از اتحادیه اروپا رأی مثبت دادند. قرار بود فرآیند خروج تا پیش از ابتدای امسال تکمیل شود، اما ناکامی لندن و بروکسل در توافق در مورد وضعیت رابطه سیاسی و اقتصادی پس از اجرای برگزیت، به یک بار تعویق در این فرآیند منجر شد.

خودداری چندباره پارلمان انگلستان از تصویب توافق‌های «ترزا می» با سران اتحادیه اروپا این تعویق را نیز در کمک به حصول توافق نهایی بی‌نتیجه کرد و نهایتا می چند روز پیش با موافقت پارلمان رسما از اتحادیه اروپا خواست موعد خروج را به تعویق بیاندازند.
ارسال نظر